Vakantiehuis in Sømarken

Beleef de unieke vakantiestemming in Somarken, een van de beste vakantiegebieden in Denemarken. Somarken heeft bos, strand en een bijzondere atmosfeer te bieden. Alle ingrediënten voor een gezellige en ontspannen vakantie zijn aanwezig. Ben je op zoek naar een plek om vakantie te vieren met het hele gezin, dan is Somarken de plek bij uitstek om naar vakantiehuizen te zoeken.

Vakantiehuis in Somarken

Populaire vakantiehuizen - Sømarken

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sømarken

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sømarken

Loading...

Strandvakantie

De stranden van Sømarken behoren tot de meest gezinsvriendelijke op Bornholm. De jongste familieleden hebben volop speelruimte, zowel op het land als op zee, terwijl ze tegelijkertijd niet honderden meters uit de waterkant hoeven te lopen voordat het mogelijk is om te zwemmen.

Wat te doen in Sømarken?

De stranden in Somarken zijn uitgestrekt en gevarieerd, met grote stenen in het water die door de kinderen als springplank gebruikt kunnen worden. De omgeving is prachtig met de begroeide duinen, bos en beschermde natuurgebieden. Er is ruimte voor de kinderen om te spelen terwijl hun ouders van een glaasje wijn genieten op het terras.

In de omgeving ligt een rustig vissersdorpje met een actieve vissershaven en een rokerij, waar de vangst wordt klaargemaakt en geserveerd. Andere attracties in de omgeving zijn de beschermde windmolen 'Slusegård' en het dorpje Pedersker. Dit mooie vakantiegebied is ook een prima uitgangspunt voor uitjes naar vele bezienswaardigheden op het eiland.

Vakantiehuis in Sømarken huren

Met een vakantiehuis in Sømarken is het mogelijk om ontspannende uren door te brengen aan zee, te spetteren aan de rand van het water en te zonnebaden op de strandkust en een actieve vakantie te houden. met zo'n vakantiewoning verblijf je op een steenworp afstand van het strand en overnacht je dicht bij culturele bezienswaardigheden. Sommige van de vakantiehuizen zijn idyllisch gelegen vlak bij het bos, terwijl andere in de zandduinen liggen. De meeste van onze vakantiehuizen op Bornholm in het mooie Sømarken hebben uitzicht op zee.