Vakantiehuis in Svaneke

Sommerhus Svaneke

Vakantiehuis in Svaneke

Aan de noordkant van Bornholm ligt Svaneke. Het voormalige vissersdorpje is omgeven door een prachtig en heuvelachtig landschap. De gevarieerde kustlijn met goede zandstranden maakt Svaneke een van de meest populaire vakantiegebieden op Bornholm. Hier kun je volledig ontspannen in een groene omgeving en genieten van de rust op het terras van je vakantiehuis in Svaneke.

Populaire vakantiehuizen - Svaneke

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Svaneke

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Svaneke

Loading...

Wat te doen?

De kleine straatjes en gezellige restaurants in het vissersdorp brengen je terug naar een andere tijd. Een tijd waarin stress, hectische weekdagen en technologie niet bestonden. Bezoek de grootste micro-brouwerij op Bornholm, Brouwerij Svaneke, waar je het lokaal gebrouwen bier kunt proeven. Probeer ook zelfgemaakte ijs, karamel, zoethout en wijn kauwgom. Hier vind je ook een schat aan galerijen en keramische werkplaatsen. Maak een uitstapje naar Glastorvet, een gebied waar lokale kunstenaars een gemeenschappelijke omgeving hebben gecreëerd. Tegenwoordig, zoals het al vele jaren is, blijft de ontmoetingsplaats van de bewoners de wekelijkse markt. Dit gebeurt op woensdagen en zaterdagen, waar u kunt kuieren tussen de verschillende kraampjes en inkopen kunt doen van lokale producten en delicatessen.

In 2013 werd Svaneke "de mooiste stad van Denemarken" genoemd, dus er is natuurlijk heel leuk om naar te kijken. Als je vanuit je vakantiehuis in Bornholm in de stad naar de haven naar het zuiden loopt, kom je bij de vuurtoren van Svaneke, die niet langer in gebruik is. Hier vind je ook Hullehavn Strand, dat wordt beschouwd als het beste strand van de stad.

3 redenen om een vakantiehuis in Svaneke te huren

We dromen allemaal van iets anders als het gaat om onze volgende vakantie. Sommigen willen graag een actieve vakantie omringd door prachtige natuur, anderen willen hun vakantie doorbrengen ontspannen op het terras of op het strand. 

  1. Overnacht op een steenworp afstand van prachtige stranden

  2. Ervaar een prachtig landschap tijdens je vakantie in Svaneke

  3. Ervaar een van de mooiste steden van Bornholm