Vakantiehuis in Ronne

Ronne is de hoofdstad van Bornholm en is de grootste stad op dit eiland in de Oostzee. De stad, waar een derde van de bevolking woont, is het verkeersknooppunt van het eiland. De stad heeft echter nog veel meer te bieden. Ronne is niet alleen Bornholms grootste stad maar ook een van de oudste. Zij heeft de status van provinciestad sinds de 14e eeuw. Dat komt tot uitdrukking in de stad waar vele charmante plekjes te vinden zijn met smalle steegjes en historische gebouwen.

Vakantiehuis in Ronne

Populaire vakantiehuizen - Rønne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Rønne

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Rønne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Rønne

Loading...

Kindvriendelijke stranden

Zoals overal op het eiland is de afstand naar de kindervriendelijke stranden niet groot vanaf je vakantiehuis in Ronne. Het Nörrekas-strand is een populair strand met een steiger. Het strand bevindt zich aan de jachthaven. Dichtbij het stadscentrum ligt Gallökken, een heel mooi gebied. Het Antoinette-strand is ook een geweldige plek, maar het kan te zwaar worden, omdat de veerponten voorbij komen.

Bezienswaardigheden

In de grootste stad van Bornholm is Rönne de veer- en industriële haven van het eiland. Rönne is een fantastisch charmante stad met een levendig leven en drukte, veel winkels en een oude stad met vakwerkhuizen en geplaveide straten. De drukke provinciestad heeft echter ook andere attracties- o.a. Bornholms Museum en een keramiekmuseum. De fabriek van Hjort, waar het bekende aardewerk wordt gemaakt, is zowel een actief atelier en tentoonstellingsterrein, winkel- en keramiekmuseum.

Ten noorden van de stad ligt de schilderachtige jachthaven, waar in de zomer ook de terugkerende marktdagen worden gehouden. Hier kun je o.a. verschillende delicatessen en kunstnijverheid kopen.

Vakantiehuis in Ronne huren?

Wat je wensen ook zijn; kabel-tv, zwembad en bubbelbad? Geen probleem. Wij verhuren echter ook eenvoudige vakantiewoningen. NOVASOL heeft vakantiehuizen in de aanbieding in alle soorten en maten. Wij verzorgen de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Ronne op het eiland Bornholm, de plek in Denemarken waar de zon het vaakst schijnt. Vanaf je vakantiehuis in Bornholm in Ronne heb je alle vrijheid en tijd om te doen wat je wilt tijdens de vakantie.