Vakantiehuis in Gudhjem

Gudhjem is een heel klein vakantiepareltje met veel sfeer. Het centrum bestaat uit leuke winkels, cafés, restaurants, en de gezellige haven. Met een vakantiehuis in Gudhjem verblijf je tussen de lokale bevolking, dicht bij de zee. Hierdoor geniet je van een rustige, maar gezellige vakantie in hartje Bornholm. In feite zijn er maar liefst 3 havens in de stad die bijdragen aan de levendige sfeer. Het speciale licht en de prachtige omgeving trekken ook kunstenaars aan. Er zijn daarom tal van galerijen en werkworkshops in de prachtige, oude huizen met vakwerkgevel.

vakantiehuis in Gudhjem

Populaire vakantiehuizen - Gudhjem

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gudhjem

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gudhjem

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gudhjem

Loading...

5 reden om een vakantiehuis in Gudhjem te huren

  • Op korte afstand van spectaculaire landschappen

  • Stad met een gezellige sfeer

  • Dicht bij unieke bezienswaardigheden en attracties 

  • Vakantiehuis in de nabijheid van de zee 

  • Dicht bij cafes, restaurants en winkels

Vakantiehuis in Gudhjem

Wat te doen in de omgeving?

De kliffen rond Gudhjem zijn geweldig voor een wandeling, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht. In het bekende bos Almindingen kun je de gemarkeerde routes door het prachtige bos naar de Rytterknægten volgen. Het gebied is ook geschikt voor een fietstocht door het adembenemende landschap. 

In de stad zelf is geen zandstrand, maar een favoriete badplaats met kliffen waar de wind beschut is. Als je een echt strand wilt, kun je Melsted kiezen, dat net ten zuiden van de stad ligt. Het Melsted-strand is een mooi zandstrand met een beekje. Er is een aanlegsteiger en zeer mooie parkeergelegenheid. Als je het beste badstrand van Bornholm wilt ervaren, moet je een reis naar Dueodde maken. Het strand van Dueodde wordt beschouwd als een van de beste van Europa!

Vakantiehuis huren in Gudhjem

Een vakantiehuis in Gudhjem staat garant voor een aangename vakantie met veel sfeer. Wees ervan bewust dat vakantiehuizen op Bornholm vaak erg snel verhuurt zijn, dus je moet er vroeg bij zijn.