Vakantiehuis in Melsted

Het karakteristieke van het rustige Melsted zijn de kleine, goed onderhouden vakwerkhuizen en smalle, kronkelende straatjes. Vanaf het centrum van de stad is het niet ver naar het strand van Melsted. Met een vakantiehuis in Melsted geniet je van de vakantie aan de Deense Oostzee. Veel van onze vakantiehuizen in Melsted liggen aan de kust, zodat je je tijd kunt besteden aan ontspannende strandwandelingen. Net zoals veel van onze vakantiewoningen op Bornholm. Zelfs met kinderen is een vakantiehuis in Melsted de beste keuze, want hier kan naar hartelust worden gespeeld.

Vakantiehuis in Melsted

Populaire vakantiehuizen - Melsted

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Melsted

Loading...

Strand vlakbij

Van Melstad's centrum is er niet ver naar het strand, waar het ene uiteinde wordt doorkruist door een beek. Hier kunnen de kinderen uren spelen. Aan het andere eind van het strand is er een steiger, die je duik in de zee veel gemakkelijker maakt omdat je de kleine kliffen niet hoeft over te steken.

Vakantiehuis in Melsted huren

Voorafgaand aan je vakantie bepaal je hoeveel comfort je wilt in jevakantiehuis in Melsted. Onze vakantiehuizen en vakantiewoningen zijn allemaal verschillend en matchen daarom verschillende wensen.  Boek zorgeloos een vakantiehuis op Bornholm en geniet van een vakantie in het prachtige Melsted.  Veel van onze vakantiehuizen in Melsted liggen aan de kust, zodat je je tijd kunt besteden aan ontspannende strandwandelingen. Zelfs met kinderen is een vakantiehuis de beste keuze, omdat je hier naar hartelust kunt ravotten en spelen zonder dat iemand anders zich gestoord voelt. 's Ochtends kun je genieten van het adembenemende uitzicht over een kopje verse koffie en je verheugen op de dag.