Vakantiehuis in Sandkås

Op het vakantie-eiland Bornholm vind je het voormalige vissersdorp Sandkås. Het ligt aan de kust aan de oostkant op de top van het eiland tussen Sandvig en Tejn, en ten oosten van Allinge. Om Sandkås en de omgeving het best te verkennen, huur je een vakantiehuis in Sandkås om te overnachten tijdens je vakantie in Bornholm.

vakantiehuis in Sandkas

Populaire vakantiehuizen - Sandkås

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sandkås

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sandkås

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sandkås

Loading...

Genieten in Sandkås

Sandkås ligt in het prachtige noordelijke deel van Bornholm tussen de rotsen.Je vindt het strand van Sandkås tussen Tejn en Allinge en zoals de naam al aangeeft, is er veel zand. Het strand heeft goede parkeergelegenheid en er is een kiosk. Het is een populaire bestemmingen in de zomer. In Sandkås en omgeving kun je vakantiehuizen huren voor je vakantiehuis in Denemarken, en geniet van alles wat een vakantie op Bornholm met zich mee moet brengen. Sandkås ligt direct aan het water, tussen de gezellige steden Sandvig en Tejn, en ten oosten van de neus van Bornholm, het populaire vakantiestadje Allinge.

De ligging aan zee van Sandkås heeft ertoe bijgedragen dat het dorp een populair vakantiegebied op Bornholm is geworden. Hier vind je prachtige zwemmogelijkheden, waar het strand van Sandkås het beroemdst is - en zoals de naam van de stad ook verwijst naar, is ligt genoeg zand op het strand.

Vakantiehuis in Sandkås

Vakantiehuis in Sandkås huren

Sandkås heeft zich ontwikkeld tot een populair vakantieoord op Bornholm. De vakantiehuizen in Sandkås van NOVASOL zijn omgeven door de natuur en wijn ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. De vakantiewoningen aan de kust bieden bovendien een prachtig uitzicht.