Vakantiehuis in Dueodde

vakantiehuis in Dueodde

Vakantiehuis in Dueodde

Het zonnige Dueodde ligt op de zuidelijke punt van Bornholm en doet, met het heldere zeewater en het witte strandzand, met recht een gooi naar de titel ' Beste strand van het land'. Een vakantie in Denemarken staat garant voor rust en natuur, maar als je de drukte van de stad zoekt, vind je deze ook. En heb je geen zin er op uit te trekken, dan slaap je gewoon uit in je vakantiehuis. De vakantiehuizen in Dueodde zijn er in diverse grootte en ook qua voorzieningen heb je vele mogelijkheden. Luxe of juist eenvoudig? In het aanbod van NOVASOL vind je zeker het ideale vakantiehuis in omgeving Bornholm.

Populaire vakantiehuizen - Dueodde

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Dueodde

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Dueodde

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Dueodde

Loading...

Strandparadijs op Bornholm

Dueodde is het meest beroemde strand op Bornholm. Het stuifzand, waarvan wel gezegd wordt dat 't het fijnste zand van de wereld is, vormt continue nieuwe duinen. De heldere en schone zee heeft vele zandbanken en is daarom zowel diep als ondiep dichtbij de kust.

Dit strandparadijs is kort gezegd de ideale plek voor een ontspannende vakantie met het hele gezin. Wilt u alles eens van boven bekijken? Neem dan de trap in de hoogste vuurtoren van het Noorden die vlakbij gelegen is. Hier heb je een fantastisch uitzicht over de Oostzee en de rest van het eiland. Als u genoeg heeft van het strand, kun je ook de glasblazerijen en rokerijen inde omgeving bezoeken.

Verblijf in een vakantiehuis in Dueodde

Vier je je vakantie in Dueodde in een accommodatie van NOVASOL Vakantiehuizen, dan krijg je daar zeker geen spijt van. Zeker als je een liefhebber van strandvakanties bent ga je hier volop genieten. Maar Denemarken heeft meer te bieden dan alleen strand. Op het eiland Bornholm zelf, maar ook als je van het eiland af wilt zijn zijn er genoeg opties. Bij NOVASOL heb je de keuze tussen verschillende, prachtige, vakantiehuizen op het eiland Bornholm, een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Denemarken.