Vakantiehuis in Arcachon

Met een vakantiehuis in Arcachon breng je een ​​geweldige vakantie door die je je hele leven lang zult herinneren!  Geniet van de wijnen van de regio tijdens je verblijf in Aquitaine en geniet van de zorgeloze vakantie!

Strandurlaub im Ferienhaus in Arcachon

Populaire vakantiehuizen - Arcachon

Loading...

Wat te doen vanuit je vakantiehuis in Arcachon?

Natuurlijk hou je van de zee en het milde klimaat van Arcachon. Het is echter heel goed mogelijk dat je ook behoefte hebt aan avontuur of gastronomie! Ontdek Arcachon en zijn omgeving onder de zon in het zuidwesten van Frankrijk met deze activiteiten:

  • Ben je gepassioneerd over watersport? De Bassin d'Arcachon heeft aquatische activiteiten van beginner tot gevorderd niveau: zeilen, kitesurfen, windsurfen, kajakken, stand-up peddelen, duiken ...

  • De Dune du Pilat is zonder twijfel een essentiële excursie om vanuit je vakantiehuis in Arcachon in Frankrijk te doen. Het is samengesteld uit 60 miljoen m3 zand en is 110 tot 115 meter hoog, het ligt bij de ingang van Arcachon en waait tot 5 meter per jaar naar het oosten, waarbij stap voor stap het bos wordt bedekt.

  • Bezoek Cap Ferret en zijn oesterboeren, de vuurtoren maar ook de sublieme stranden.

  • Bordeaux is een stad met een uitzonderlijke architectuur. Verkozen tot beste Europese bestemming in 2015, Bordeaux staat sinds 2007 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een echte hoofdstad van wijn, mis de gelegenheid niet om te genieten van een drankje of twee aan het einde van zijn straten vol monumentale monumenten, tuinen en dokken.