Een vakantiehuis in Lot-et-Garonne huren

Lot-et-Garonne, onderdeel van de Aquitaine, is perfect voor een familievakantie in een vakantiehuis in Frankrijk. Het gebied heeft een grotendeels intact karakter en is ideaal voor ecotoerisme. Het schilderachtige landschap met de vele rivieren geven je volop de gelegenheid om lekker buiten te zijn. De grootste stad in de omgeving is Agen, waar je de grote kathedraal St. Caprais uit de 13e eeuw kunt bezoeken.

Vakantiehuis in Lot-et-Garonne in Aquitaine

Populaire vakantiehuizen - Lot-et-Garonne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lot-et-Garonne

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lot-et-Garonne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lot-et-Garonne

Loading...

Oude gebouwen en kastelen

Bezoek je Lot-et-Garonne, dan loop je grote kans kennis te maken met de vele gezellige, kleine stadjes, waar je nog indrukwekkende oude gebouwen kan vinden. Steden als Villeneuve-sur-Lot en Nérac hebben interessante burchten en kerken in gotische stijl. Bezoek in Lot-et-Garonne verschillende kastelen, zoals  Château de Bonaguil, Château de Cenevieres en Chateau de Grezels. Met een vakantiehuis in Lot-et-Garonne, geniet je van een prachtige mix van cultuur en geschiedenis in een schilderachtige omgeving. Bezoek ook de prachtige kathedraal Saint-Caprais in de stad Agen vanaf jouw vakantiewoning in Aquitaine.

Gezinsvakantie in Lot-et-Garonne

Bijzonder populair en bekend om zijn "groene toerisme" en doorkruist door de twee rivieren (Lot en Garonne) dat het zijn naam gaf, is dit deel van Frankrijk ideaal voor een vakantie met het gezin. Dankzij een vakantiehuis in Les Landes kun je tijdens je vakantie het landschap van boomgaarden , vooral bekend om de pruimen uit Agen, op ideale wijze ontdekken. De regio wordt doorkruist door 200 km waterwegen en 3500 km wandelpaden. Huur dus een kano of ga wandelen met de kinderen.

Vakantiehuis in Lot-et-Garonne

Geniet in Lot-et-Garonne van het heerlijke Franse leven. Koop wat krachtige kazen, sla een aantal flessen mooie wijn in en trek er op uit voor een picknick of bereid een heerlijke lunch of diner voor op het terras van jouw vakantiehuis in Lot-et-Garonne. Terwijl de kinderen zwemmen en of zich vermaken met diverse (bal)spelen, heb je de tijd om uitgebreid te tafelen. Lekker over het leven filosoferen, of plannen maken voor de rest van de vakantie. Gaan we nog een dag naar zee, pakken we de auto en maken we een mooie rondrit door de omgeving, of vertrekken we morgen vroeg van uit ons vakantiehuis om de stad Bordeaux met de gelijknamige wereldberoemde wijnen te bezichtigen. Wat je ook kiest, je zal er het Franse leven proeven en dit zal zeker naar meer smaken. Bij NOVASOL zit je wat dat betreft goed, want het aanbod van vakantiehuizen is door heel Frankrijk verspreid.