Vakantiehuis in Pyrénées-Atlantiques

De regio Pyrénées-Atlantiques is een van de mooiste in Frankrijk vanwege zijn geografische ligging in Aquitaine. Je kunt surfen, wandelen in de Ossau-vallei of de Rhune en zijn prachtige bos ontdekken, om nog te zwijgen over de prachtige Atlantische kust. Een vakantiehuis in Pyrénées-Atlantiques is dan ook de perfecte accommodatie om optimaal van de regio te genieten.

Natuur in Pyrénées-Atlantiques in Frankrijk

Populaire vakantiehuizen - Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pyrénées-Atlantiques

Loading...

Cultuur opsnuiven in Pyrénées-Atlantiques

Pyrénées-Atlantiques is ideaal voor cultuurliefhebbers. De kastelen in de regio, zoals Mérac, zijn echt een bezoek waard. De stad Lourdes trekt miljoenen bezoekers per jaar aan die de beroemde vermeende grot van wonderen bezoeken. De kleine dorpjes rond je vakantiehuis in de Pyrénées-Atlantiques zijn ook een geweldige manier om een ​​pittoresk Frankrijk te ervaren. Ook het Historisch Museum van Biarritz is interessant.

Franse keuken in Pyrénées-Atlantiques

Fijnproevers zullen dol zijn op de regionale keuken van Aquitanië. Wat zijn dan de specialiteiten van Pyrénées-Atlantique? De verschillende kazen zijn uniek en lekekr, waaronder de Ardi Gasna. Dit is een schapenkaas die traditioneel wordt gegeten met walnoten en een zwarte kersen In de provincie Béarn wordt de beste foie gras in heel Frankrijk geproduceerd. Andere regionale gerechten die je kunt proberen zijn poule au pot (gestoofde kip) en garbure (soep met spek) , evenals Aquitaine wijnen, waaronder bekende variëteiten zoals Madiran of Jurançon. Geniet van je vakantie in een vakantiehuis in Pyrénées-Atlantiques en probeer zelf een van de specialiteiten te bereiden.