Vakantiehuis in Soustons

Soustons is een natuurgebied aan de Franse westkust, dat pal naast de ruige Atlantische Oceaan ligt. Verheug je op talloze activiteiten en ontspannende momenten in een prachtige omgeving. Met een vakantiehuis in Soustons ervaar je een bijzondere vakantie in Frankrijk!

Vakantiehuis in Soustons

Populaire vakantiehuizen - Soustons

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Soustons

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Soustons

Loading...

Een actieve vakantie in de natuur

Welke activiteiten je ook tijdens je vakantie wilt doorbrengen, onze vakantiehuizen in Soustons zijn perfecte voor een vakantie met het hele gezin!

Plezier op het water

Voor een actieve of ontspannen vakantie in een vakantiewoning in Aquitaine is Soustons een goede vakantiebestemming. In dit gebied geniet je al snel van een watersport, zoals zeilen, kanoën en kajakken, surfen of roeien. Er is voor elk wat wils! Houd er echter rekening mee dat, afhankelijk van de weersomstandigheden, de Atlantische Oceaan zeer gewelddadig kan zijn en sommige activiteiten tijdens periodes verboden kunnen zijn.

Geniet van de wandelpaden of sla een balletje

Als je echter de voorkeur geeft aan activiteiten aan land, bevelen we wandelen en fietsen door het schilderachtige landschap zeker aan. Vooral langs de kust, waar je geniet van de mooiste zonsondergangen. Niet ver van je vakantiehuis in Soustons kun je ook golfen op golfterreinen van topkwaliteit of een sprookjesachtig avontuur aangaan op een uitdagend parcours.

Het grootste eikenbos van Europa - Les Landes

Rond Soustons heb je ook de mogelijkheid om te genieten van het leven. Als je twijfelt over wat echt de moeite is om te bezoeken vanaf je vakantiehuis in Soustons, moet je zeker verschillende natuurgebieden in de buurt van je vakantiehuisjes in Soustons bezoeken. De het beste natuurgebied is het bos van Les Landes, het grootste eikenbos van Europa! Hier vind je talloze gemarkeerde wandelpaden, die ook per fiets kunnen worden verkend. Met familie of vrienden wordt je zeker verliefd op de charme van de weelderige vegetatie in dit unieke natuurgebied. Als je op zoek bent naar verfrissing, maak je gewoon een tocht rond de meren van Les Landes.