Vakantiehuis in Anglet

Anglet is een dynamische en toekomstgerichte stad en  biedt ook 4,5 kilometer strand en 11 surfspots, en een ecologisch park van 350 hectare met een prachtig dennenbos, La Pignada. Het is daarom de ideale bestemming voor liefhebbers van surfen, kunst en natuur. Boek nu je vakantiehuis in Anglet en breng een geweldige vakantie door in de zon aan de Zilveren kust.  Met zijn unieke landschappen zal de Baskische kust je blijven verbazen.

location anglet

Bezienswaardigheden

De Baskische kust is de bakermat van het surfen in Frankrijk. Vanaf de jaren 80 was surfen een integraal onderdeel van de lokale cultuur en identiteit. Anglet is ook een van de belangrijkste plekken voor duurzame ontwikkeling en het behoud van zijn duurzaam erfgoed.  Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Anglet kun je ook deelnemen aan verschillende surfwedstrijden, zoals de Pro Anglet in augustus of de Biarritz Quicksilver Surf Maïder Arosteguy op de Grande Plage van Biarritz. Maar ook naar filmfestivals op surf en Casetas aan de Côte des Basques. Een vakantiewoning is ook ideaal om te genieten van de bars van Anglet en Biarritz; je wandelt immers zo naar huis. Kies tussen de vele strandbars, tapasrestaurants en uitstekende gastronomie. De Baskische kust staat bekend om zijn meer ontspannen en lokale sfeer dan de Côte d'Azur.

Vakantiehuis in Anglet huren

Een vakantiehuis in Anglet met een omheinde tuin van waaruit je de zee kunt zien, heeft een groot voordeel: het ligt op 200 meter van een van de mooiste zandstranden van de Baskische kust. Je vakantiehuis ligt op een groot perceel met bomen, op slechts 10 minuten rijden van de elegante badplaats Biarritz. Via de tuin, die uitkijkt op de Baskische Pyreneeën of de zee, is het privé zwembad toegankelijk via een paar stappen. Je vakantiehuis in Aquitaine is ook ideaal voor het verkennen van de omgeving.