Vakantiehuis in Gironde

Het departement Gironde staat bekend om zijn geweldige wijngaarden en goede wijnen, maar ook om zijn gevarieerde keuken en intacte natuurlijke landschappen. Gironde, waar de Bordeaux wijn wordt geproduceerd, is 's werelds grootste en bekendste wijnregio. Het gebied heeft ook prachtige zandstranden, uitgestrekte dennenbossen en de Grande Dune du Pyla (of Pilat), met 107 meter de hoogste duin van Europa.

Vakantiehuis in Gironde

Populaire vakantiehuizen - Gironde

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gironde

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gironde

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gironde

Loading...

Wat te doen in Gironde?

Er is genoeg te doen vanaf je vakantiehuis in Gironde in de omliggende streek.

  • Arcachon, de grootste stad in de gelijknamige baai , is de trots van het departement Gironde en de regio Aquitaine.

  • Beklim de hoogste duin van Europa , de 110 meter hoge Dune du Pyla, en geniet van het prachtige uitzicht op de baai van Arcachon en het uitgestrekte dennenbos van bovenaf.

Bezoek Arcachon vanaf je vakantiehuis in Gironde

Arcachon, ook wel bekend als de Stad van de Vier Jaargetijden, heeft vier wijken, elk genoemd naar een seizoen: de Winterstad (het historische centrum van Arcachon met het Parc Mauresque), de Voorjaarsstad, de Zomerstad en de Herfststad. Vanaf het observatorium, bereikbaar via een gammele wenteltrap, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de hele baai en kijken naar de typische "Tchanques" en de andere paalwoningen. Bezoek ook de landtong van Cap Ferret en de vuurtoren.