Vakantiehuis in Biarritz

Biarritz is een bekende badplaats in Aquitaine, vlakbij de Spaanse grens. Het staat bekend om zijn mooie stranden en geweldige surfspots.

Stand van Biarritz

Populaire vakantiehuizen - Biarritz

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Biarritz

Loading...

Wat te doen in Biarittz?

De kuststrook La Côte des Basques is schoon en goed onderhouden. Je hebt er een schitterend uitzicht. Een wandeling langs de baaien van Biarritz is een absolute must. Op die manier geniet je het best van de beukende golven en de rotspartijen. La Côte des Basques heeft geen permanent strand in verband met de vloed.

Le Rocher de la Vierge is een kleine rots in het water die via een pier te bereiken is. Bovenop de rots staat een beeld van Maria en wordt om die reden ook vaak bezocht. Al zijn er ook een heleboel mensen die de pier bewandelen voor het geweldige uitzicht op het strand van Biarritz.

Port des Pêcheurs is een kleine, gezellige haven naast het strand. Hier vind je veel horecagelegenheden en terrasjes en heb je uitzicht op de boten en het onderhoud ervan door vissers.

Andere bezienswaardigheden die je moet bekijken zijn Eglise Alexandre Newsky, Église Saint-Martin, Cite de l'Ocean en Notre Dame du Rocher.

Er zijn ook verschillende musea: het Olympisch museum, het Asiatica museum of oriental art, het Historisch museum of het Aquarium van Biarritz.

Vakantiehuis in Biarritz

Vakantiehuis in Biarritz huren

Met een vakantiehuis in Biarritz geniet je het best van de badplaats. Je overnacht met een vakantiewoning dichtbij het strand en heb je uitzicht over de zee. Het geweldige weer en de enorme privacy maken het huren van een vakantiewoning een goed idee. De vakantiehuizen in Aquitaine zijn een ideale manier om de omgeving te verkennen, vooral de badplaats Biarritz.