Vakantiehuis in Les Landes

Les Landes is een bosgebied dat grenst aan de Atlantische Oceaan en ligt in het zuidwestelijke deel van Frankrijk. Bekend om zijn lange stranden en bossen is Les Landes perfect voor een vakantie in een vakantiehuis in Aquitaine. Het gebied biedt ook veel zonuren en wateractiviteiten. Met maar liefst 106 kilometer wit zandstrand langs de Atlantische Oceaan is Landes een waar vakantieparadijs. Geniet je meer van actieve vakanties, dan zijn hier volop mogelijkheden om te watersporten of te fietsen. Wie het strand even zat is, kan op ontdekking gaan in de kleine, schilderachtige stadjes, met hun typisch Franse sfeer. De regio herbergt bovendien diverse natuurreservaten en grote meren die zeker een bezoek waard zijn vanaf jouw vakantiehuis in Les Landes.

vakantiehuis in Les Landes

Populaire vakantiehuizen - Les Landes

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Les Landes

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Les Landes

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Les Landes

Loading...

Bosrijk gebied in Zuid-Frankrijk

Les Landes biedt het grootste bosgebied van Europa. We raden natuurliefhebbers diverse natuurlijke landschappen van de Landes, met name de natuurgebieden in Seignosse of Orx. Het regionale park van Les Landes is de Cascogne, waar aanzienlijke inspanningen zijn geleverd om het architecturale en culturele erfgoed van het gebied te behouden. Het landschap in Les Landes is mooi en gevarieerd. Het is ideaal voor dagtochten te voet of met de fiets.

Strandparadijs bij het vakantiehuis in Les Landes

Bij mooi weer zal je ongetwijfeld een groot deel van jouw vakantie aan het strand doorbrengen, maar er is ook genoeg te doen als je er liever op uittrekt. Volg je de kustlijn, dan kun je het bezoek aan de dorpjes en de stadjes ook prima combineren met nog een paar uurtjes strand. De lange kustlijn van het gebied naar de Atlantische Oceaan maakt Les Landes de perfecte plek voor surfers.

Culinaire hoogstandjes in Les Landes

Culinair zit je in deze regio prima. Net als op zoveel andere plaatsen in dit land, staat de culinaire keuken hoog in het vaandel in Landes. Hier staan diverse regionale specialiteiten op het menu, net als de bekende ganzenleverpaté Foie gras. Heb je geen zin om zelf te koken in jouw vakantiehuis in Les Landes, vraag dan aan iemand van de lokale bevolking waar je goed kan eten. Je wordt ongetwijfeld niet teleurgesteld. Natuurlijk kan je ook in de centra van toeristische plaatsen prima eten, maar vaak zullen juist de afgelegen restaurants je verrassen. Ook dat is het ultieme gevoel van vakantie!