Vakantiehuis in Bergerac 

Je vakantiehuis in Bergerac bied je de mogelijkheid om de Dordogne te bezoeken. Tussen pittoreske en historische dorpen, wijngaarden en wandelingen op het platteland, zal iedereen zijn geluk vinden tijdens een vakantie in Aquitaine.

Ferienhaus Bergerac - Aquitaine

Populaire vakantiehuizen - Bergerac

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bergerac

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Bergerac

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bergerac

Loading...

Het uitzonderlijke Bergerac

Bergerac is een uitzonderlijke stad, waarvan de stad perfect is voor het plannen van excursies in het bos, langs de Dordogne te wandelen of om de vele beroemde wijngaarden van de regio te bezoeken. Tussen cultuur, ontspanning en gastronomie weet Bergerac haar bezoekers te verleiden. Geniet van je familie of vrienden, de cultuur of gastronomie met een vakantiehuis in Bergerac.

Wat te doen vanuit je vakantiehuis in Bergerac?

Bergerac is een stad van kunst en geschiedenis. Of je nu de soul artist hebt of je bent gepassioneerd door het historische aspect, je vind er veel activiteiten voor jong en oud. Hier zijn enkele suggesties voor activiteiten rondom uw vakantiewoning in Bergerac :

  • Raadpleeg het VVV-kantoor van Bergerac om een ​​rondleiding door de stad te plannen. Je leert de geschiedenis van Bergerac tijdens een wandeling langs de Dordogne. Je kunt lunchen, dineren of gewoon een drankje drinken op de dokken voor een culturele en ontspannen vakantie.

  • Bezoek het wijnhuis van Bergerac. Je vergaapt je aan de overblijfselen van de 17 e eeuw gebouwd rond de Recollets klooster. Deze tour biedt ook leuke activiteiten om de verschillende aroma's van wijn en proeverij te raden.

  • Er zijn veel wandelmogelijkheden beschikbaar in de buurt van je vakantiehuis in de Dordogne. Oude pelgrimsroutes, fietsroutes of ruiterpaden omringen de stad voor uw plezier. Informeer bij het toeristenbureau en maak je vakantie actief!

  • Op donderdagavond, midden in de zomer, geniet je van een theatraal bezoek aan de fakkel van de Bastide de Beaumont. Het duurt een uur en zal alle leeftijden aanspreken.

Jazz in Chais

Verschillende data in het jaar zijn gewijd aan jazzconcerten. Deze "Jazz en Chais"- evenementen vinden overal om je vakantieverhuur in Frankrijk  in Bergerac plaats en bieden fantastische muzikale avonden. Van kleine groepen tot echte Big Bands of Jazz, verzamel uitzonderlijke muzikanten tijdens uw vakantie in Bergerac.

Purple Jazz

Het festival "Purple Jazz" vindt plaats in mei als onderdeel van de "Mai des Arts". De tijd van een weekend, geniet van gratis concerten en / of educatief met familie of vrienden!