Vakantiehuis in Aigues-Mortes

Aigues-Mortes is een charmant stadje met een spannende geschiedenis en unieke natuurlijke landschappen. Huur een ​​van de appartementen in Aigues-Mortes en ontdek zelf de veelzijdigheid en fascinatie van een Franse vakantie in deze stad.

Vakantiehuis in Aigues-Mortes

Populaire vakantiehuizen - Aigues-Mortes

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Aigues-Mortes

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Aigues-Mortes

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Aigues-Mortes

Loading...

Historische bezienswaardigheden

Het is verbazingwekkend hoeveel historische bezienswaardigheden er in dit gebied zijn. Bezoek vanaf je vakantiehuis in Aigues-Mortes eerst de Toren van Constance. Wandel vervolgens over de wallen en bezoek de andere torens van de stad voordat je uiteindelijk de kerk Notre Dame des Sablons en de poort Porte des Cordeliers bereikt. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, is Aigues-Mortes de perfecte bestemming voor je.

Je vakantiehuis in Aigues-Mortes profiteert van een zeer gunstige locatie in het prachtige havengebied. Vanaf hier heeft u ook de mogelijkheid om de Camargue met zijn prachtige natuurlijke landschap te ervaren. Bezoek naast Arles en Montpellier ook Nîmes met zijn Romeinse arena's. De stad Nimes heeft bijvoorbeeld veel Provençaalse bezienswaardigheden te bewonderen. Het amfitheater en de historische oude stad zal je zeker fascineren.

Natuurrijke omgeving

Met de auto bereik je bijvoorbeeld het meer van Étang de l'Or, dat alleen bereikbaar is met een strook zand van ong. 100 meter van de Middellandse Zee, in slechts 30 minuten. Het natuurgebied rond het meer biedt een unieke flora en fauna. Een dagtocht hier is zeker de moeite waard! Een andere waardevolle dagtrip is het Fort de Peccais, dat op ongeveer 10 kilometer van Aigues-Mortes ligt. Het monumentale gebouw is een voormalige militaire structuur verborgen in het midden van het moerasgebied van Aigues-Mortes. 

Vakantiehuis in Aigues-Mortes huren

De charmante vakantiewoningen in Languedoc liggen in het zeer mooie stadje Aigues-Mortes. Je heerlijke vakantiehuis  in Aigues-Mortes heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie in de Gard. Na een druk dag heb je de mogelijkheid om 's avonds in een van de appartementen in Aigues-Mortes uit te rusten.