Vakantiehuis in Gard

Het rotsachtige landschap in het zuiden van Frankrijk in de regio Gard is bezaaid met zilverachtige olijfgaarden en weelderige wijngaarden . Er is veel te doen in deze regio: ontdek de natuur vanaf je vakantiehuis in Gard of laat je onderdompelen in de lokale cultuur. Het gebied is in de oudheid ontwikkeld door de Romeinen. Het bevat een deel van het Nationaal Park Cevennen dat je zeker moet zien. Nîmes is de meest bekende plaats met belangrijke Romeinse gebouwen, waaronder het beroemde Romeinse aquaduct met de Pont du Gard.

Pont du Gard in Gard

Populaire vakantiehuizen - Gard

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gard

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gard

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gard

Loading...

Wat te doen rondom Gard?

In de omgeving van je vakantiehuis in Gard valt veel te ondernemen. Het nationaal park van de Cevennen is erg mooi en wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De Abbaye de St-Roman stamt uit de 5e eeuw en is uit een rots gehouwen. Pont du Gard ligt dichtbij Remoulins. Deze Romeinse waterleiding is van kort voor onze jaartelling en overbrugt de Gardon. Op iedere verdieping van het bouwwerk kun je een kijkje nemen. 

In Gard kun je Nîmes bezoeken, een stad met diverse architectonische hoogtepunten van historische waarde. Bezoek de Jardin de la Fontaine en een aantal andere openbare tuinen die in 1745 zijn aangelegd en die allemaal indrukwekkende voorbeelden zijn van vroeg Frans landschapsbehoud. Of bekijk het imposante Romeinse amfitheater uit de 1e of 2e eeuw, waar vandaag nog concerten plaatsvinden.

vakantiehuis in Gard

Na een dag vol indrukken kom je terug in je bungalow of vakantiehuis in Gard. Nu is het tijd voor ontspanning. Glaasje Franse wijn, een kaasje en een goed boek laten u optimaal ontspannen. Maak je vakantiewoning bij Gard zo luxe als je zelf wilt. Ben je van plan om veel in en rondom het vakantiehuis te verblijven kies dan voor een vijfsterren accommodatie. Je bent dan van alle gemakken voorzien. Het privé zwembad zorgt voor vele uurtjes plezier en verfrissing. De kinderen zullen zich hier prima vermaken. Ook het grote perceel biedt voldoende vertier. Veel vakantiehuizen in Languedoc beschikken over speeltoestellen of een schommel in de tuin.