Vakantiehuis in Agde

Agde ligt in de regio Hérault vlak aan het water van de Middellandse Zee. Voor veel toeristen is dit een geliefde vakantiebestemming om een vakantiehuis in Agde te huren. Ontdek met een vakantiehuis in Agde één van de charmantste gemeenten in Zuid-Frankrijk. Agde is een plaats met veel geschiedenis en waar de natuur erg aanwezig is. Bewonder de prachtige landschappen, ontspan op de stranden of verschillende activiteiten in de haven.

Vakantiehuis in Agde - Languedoc-Roussillon

Populaire vakantiehuizen - Agde

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Agde

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Agde

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Agde

Loading...

Bezienswaardigheden

Een vakantie in Agde is de perfecte gelegenheid om historische bezienswaardigheden te bezoeken. Chateau Laurens is een geclassificeerd historisch monument en heeft ook een mooi park dat een wandeling waard is. Bezoek daarna kathedraal Saint Etienne d'Agde. Laat je verrassen door de schoonheid en sfeer van deze plek.

Natuurgebieden in de omgeving

Een van de hoogtepunten van Agde is de grote verscheidenheid aan natuurlijke gebieden. Je kunt veel dingen doen rond je vakantiehuis in Agde, van gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht, tot kanoën of andere buitensporten doen.

Rivier de Hérault en La Tamarissière

Bezoek de Rivier de Hérault en La Tamarissière. Dit laatste is een gebied dat zijn naam dankt aan de aanplanting van tamarisken en pijnbomen. Je kunt een picknickdag organiseren, een wandeling maken door de verschillende sites of een activiteit in het midden van de natuur.

Waterpret en stranden vlakbij jouw vakantiehuis in Agde

Een van de bekendste stranden bij jouw vakantiewoning in Languedoc is het strand van Concha. Het is niet erg groot, maar het bevindt zich op een unieke plek, aan de voet van de vulkanische kliffen die in de omgeving ligt van je vakantiehuis in Agde. Het is heel bijzonder, omdat het niet gebruikelijk is om een ​​bad in een baai te nemen met deze kenmerken.

Als je avontuurlijk aangelegd bent, zul je geïnteresseerd zijn in de haven. Het is vrij groot en heeft tal van pleziervaartuigen. Daar kun je enkele van de bekendste watersporten beoefenen. Maak je geen zorgen als je er niet goed in bent of je het nog nooit gedaan hebt, want er zijn verschillende cursussen beschikbaar die aangepast zijn aan verschillende niveaus. 

Geniet vanuit je vakantievilla in Agde van zonnige dagen om te luieren op het hete zand, een watersport te beoefenen of je kennis te laten maken met nieuwe activiteiten. Ga vanuit je vakantiehuis in Agde naar het Richelieu-strand in Cap d'Agde (beroemde badplaats) en laat je verleiden door een zeilsessie, SUPpen, jetski, kitesurfen, wakeboarden of waterskiën.

Vakantiehuis in Agde huren

Boek je vakantiehuis in Agde aan zee om het beste van de regio te ervaren. Met een vakantiehuis in Agde zorg je voor een ontspannen vakantie aan de oevers van de Middellandse Zee, maar ook voor vele uitstapjes in de natuur en andere culturele bezoeken die een bezoek waard zijn.