Vakantiehuis in Narbonne

Narbonne is gelegen in het departement Aude in de Languedoc-Roussillon, in het zuiden van Frankrijk. In de stad wonen meer dan 51.000 inwoners. Degenen die een vakantie doorbrengen in een vakantiehuis in Narbonne maken een reis door de tijd, terwijl de stad terugkijkt op een geschiedenis die enkele duizenden jaren oud is.

Geniet van het strand met een vakantiehuis in Narbonne

Populaire vakantiehuizen - Narbonne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Narbonne

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Narbonne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Narbonne

Loading...

Wat te doen in het zonnige Narbonne?

Narbonne is een echte Zuid-Franse badplaats. In Narbonne vind je een zee van goede stranden en veel activiteiten aan het water, dus het hele gezin kan echt een goede strandvakantie hebben en zich vermaken in de golven.

Narbonne is veel meer dan brede brede zandstranden. Deze vakantiebestemmingen heeft een aantal historische monumenten die je kunt ervaren tijdens de vakantie in Languedoc-Roussillon vanaf je vakantiehuis in Narbonne. Breng een bezoek aan de abdij Abbaye Sainte-Marie de Frontfroide. Met zijn unieke locatie getuigt deze met zijn prachtige tuinen en wijngaarden van de lange geschiedenis van Frankrijk. In de stad Narbonne moet je de kathedraal Saint-Just-en-Saint-Pasteur bezoeken, een van de beroemdste gebouwen in het zuiden van Frankrijk.  Je kunt het hele jaar door een vakantiehuis huren in Narbonne omdat het weer vaak geweldig is.

 Narbonne is gelegen in het hart van het Regionale Natuurpark van Narbonne in de Middellandse Zee, waarvan 70 000 hectare beslaat. Samengesteld uit vijvers, lagunes, dennenbossen, heuvels en kreupelhout en pittoreske dorpjes. Je kunt Narbonne ontdekken in het beschermde natuurpark Narbonnaise helemaal tot aan de Middellandse Zee, omringd door fijn zand, brede stranden, de golven van de oceaan en veel palmbomen.