Vakantiehuis in Argelès-sur-Mer

Ontdek een regio met karakter in een vakantiehuis in Argelès-sur-Mer. Het ligt aan de kust van de Middellandse Zee, vlakbij de Spaanse grens, dat staat Argelès-sur-Mer. In feite wordt deze stad van de Pyrenees Orientales zelfs in 3 verschillende steden gedeeld, omdat in het centrum van de stad Argelès-sur-Mer het strand van Argelès wordt toegevoegd, maar ook de haven van Argelès. Door gebruik te maken van zijn bevoorrechte geografische positie en een klimaat dat profiteert van de aanwezigheid van de Middellandse Zee, is Argelès-sur-Mer tegenwoordig een populaire toeristische bestemming. Een vakantiehuis in Argelès-sur-Mer huren is dan ook niet zo'n slecht idee.

Vakantiehuis in Argelès-sur-Mer

Populaire vakantiehuizen - Argelès-sur-Mer

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Argelès-sur-Mer

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Argelès-sur-Mer

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Argelès-sur-Mer

Loading...

Een stukje geschiedenis

Deze ideale positionering maakte Argelès, vanaf de 9de eeuw, een begeerde plaats voor het huren van een vakantiehuis. Door de dreiging van koningen van Mallorca met de koningen van Aragon werd de stad werd versterkt. We vinden, terwijl we door de steegjes van de stad lopen, de overblijfselen van deze versterkte verblijven. Het is in het hart van deze verdedigingsgebouwen dat de kerk Notre Dame dels Prats (Notre Dame des Près) werd gebouwd. Het is deze kerk van de veertiende eeuw, die de bezoeker in het centrum van de stad nog steeds verwelkomt.

Wat te doen bij je vakantiehuis in Argelès-sur-Mer?

Van je vakantiehuis in Argelès-sur-Mer zijn er vele mogelijkheden hoe je de vakantie doorbrengt. Aan de voet van het Albères-massief en grenzend aan de Middellandse Zee , zal deze stad van Languedoc-Roussillon vooral liefhebbers van zwemmen en wandelen charmeren. Wandel door de pittoreske straten van de stad Collioure en ontdek een uitzonderlijk architectonisch en cultureel erfgoed, het resultaat van een mix van land en zee, tussen afgelegen baaien en kiezelstranden.

  • Het park van Valmy naar Argeles sur Mer. 

  • De ruïnes van Château d'Ultrera in Argelèssur-Mer;

  • Notre Dame del Prat-kerk in Argelès-sur-Mer;

  • Natuurreservaat Mas Larrieu in Collioure;

  • Vallei van de Turtles in Sorède,;

  • De Massade-toren in Sorède;

  • Vuurtoren van Cape Béart in PortVendres.

Vakantiehuis in Argelès-sur-Mer huren

Laat je verleiden door een verblijf in een vakantiehuis in Argelès-sur-Mer, een badplaats op enkele minuten van Spanje, in de Pyrénées-Orientales. Argelès is ongetwijfeld de droombestemming voor een het huren van een vakantiehuis aan zee.