Vakantiehuis in Pont-Saint-Esprit

Breng je vakantie door in een vakantiehuis Pont-Saint-Esprit, dat je met de auto kunt bereiken via de oudste brug van Europa. Het dorp dankt zijn naam aan deze brug.

Vakantiehuis in Pont-Saint-Esprit

Populaire vakantiehuizen - Pont-Saint-Esprit

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pont-Saint-Esprit

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pont-Saint-Esprit

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pont-Saint-Esprit

Loading...

Steden in de omgeving van je vakantiehuis

De nabijheid van de Cevennen maakt veel buitenactiviteiten mogelijk. Maar de vele mooie dorpjes met hun rijke historische en culinaire erfgoed en een lange wijntraditie zijn een omweg waard.

Bezienswaardigheden in Pont-Saint-Esprit

Een van de hoogtepunten van je vakantie in Languedoc is zeker de Pont d'Arc, een rotsformatie in de vorm van een boog over de rivier. De tochten eindigen in Pont-Saint-Esprit, waar de Ardèche en de Rhône samenvloeien.  Bezoek ook de Saint-Saturnin kerk, de oude kapel van de Penitenten of het museum van de Heilige Kunst van Gard.

Vakantiehuis in Pont-Saint-Esprit

Je vakantiehuis in Pont-Saint-Esprit, genesteld tussen heide en heuvels, is een aangename oase van rust.  Het huis is erg gezellig en goed onderhouden en profiteert van een zeer rustige locatie. De open keuken met uitzicht op de tuin is zeer goed uitgerust en in de tuin kun je genieten van een duik in het zwembad.  Deze charmante accommodatie is ideaal voor het ontdekken van de prachtige regio Languedoc en zijn schatten, waaronder veel historische bezienswaardigheden en regionale gerechten