Vakantiehuis in Saint-Ambroix

Saint-Ambroix is ​​een mooi middeleeuws stadje in het midden van het nationale park van de Cevennen. Begin aan een reis naar het verleden tijdens je verblijf in Languedoc en bezoek de verschillende culturele en historische bezienswaardigheden in de buurt van je vakantiehuis in Saint-Ambroix.

Vakantiehuis in saint-Ambroix

Populaire vakantiehuizen - Saint-Ambroix

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saint-Ambroix

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saint-Ambroix

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Ambroix

Loading...

Wat te doen?

De stad uit de middeleeuwen heeft veel te bieden: de Tour Guisquet, het park rond de Bonnet Mill, de Dugas-kapel en natuurlijk de stadsmuur. Een andere waardevolle culturele excursie is een bezoek aan het beschermde kasteel van Montalet in Molières-sur-Cèze. Het kasteel is alleen te voet bereikbaar (40 minuten).

Plan ook een dag in Avignon en laat je betoveren door de sfeer van deze stad; In de zomer vindt hier een hele reeks festivals plaats. De steden Nîmes en Arles worden sterk aanbevolen.

Vakantiehuis in Saint-Ambroix huren

Met een vakantiehuis in Saint-Ambroix heb je een prachtig uitzicht op het dorp. Er is vaak een volledige tuin aanwezig waar je heerlijk kunt grillen.  Een mooi zwembad zorgt voor de nodige verkoeling tussendoor. Je hoeft het zwembad nauwelijks te verlaten. Je geniet al snel van je vakantie buiten in de zon in Saint-Ambroix! Je vakantiewoning in Saint-Ambroix is een prachtig authentiek gebouw met modern comfort. Door de locatie van je villa of vakantiehuis op de heuvel heb je een adembenemend uitzicht vanuit de slaapkamer.