Vakantiehuis in Villeneuve-lès-Avignon

Villeneuve-lès-Avignon is een bestemming met een divers cultureel en historisch erfgoed en een groot scala aan activiteiten en excursies. Met een vakantiehuis in Villeneuve-lès-Avignon kijk je uit uit naar een onderhoudende verblijf met vele mooie excursies, zoals een spin op het water, een bezoek aan Avignon of een kajaktocht op de Rhône. Ook zeer aan te bevelen de grotten van Thouson in Le Thor, die ligt op 35 minuten rijden van Villeneuve-les-Avignon. Laat je betoveren door de kristallisaties, de stalactieten en andere rotsformaties.

Bezoek de stad vanaf je vakantiehuis in Villeneuve-lès-Avignon

Populaire vakantiehuizen - Villeneuve-lès-Avignon

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Villeneuve-lès-Avignon

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Villeneuve-lès-Avignon

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Villeneuve-lès-Avignon

Loading...

Middeleeuwse forten en kastelen

Bezoek het middeleeuwse fort van Fort Saint-André op de Mont Adaon, dat opvalt door zowel zijn afmetingen als zijn constructie: de ingang wordt omringd door twee enorme tweelingtorens en de stadsmuur met twee wachttorens. Je geniet vanuit het fort van een adembenemend uitzicht op de stad en de regio. Verder kun je binnen de muren de ruïnes bewonderen van de abdij van Saint-André en prachtige terrassen en tuinen.

Bezoek vervolgens vanaf je vakantiehuis in Villeneuve-lès-Avignon de middeleeuwse toren Tour Philippe le Bel, het laatste overblijfsel van een oud fort. In het verleden was de toren een belangrijk strategisch punt om de toegang tot de Pont d'Avignon-brug te beheersen. De moeite waard is ook een bezoek aan het Kartuizerklooster Notre-Dame-du-Val-de-Bénédiction.

Bezienswaardigheden in Villeneuve-lès-Avignon

Tijdens je vakantie in Languedoc in het vakantiehuis in Villeneuve-lès-Avignon kun je een bezoek brengen aan de vele historische bezienswaardigheden en gebouwen in de kuststreek van de Languedoc-Roussillon. 

  • Het pauselijk paleis

  • De brug Pont Saint-Bénézet (ook wel Pont d'Avignon genoemd)

  • De kathedraal van Notre-Dame-des-Doms

  • Het paleis van Roure

  • Het fort en de stadsmuur

  • De collegiale Saint-Didier

  • De basiliek Saint-Pierre

  • De synagoge Sainte-Anne

  • Het historische stadscentrum