Vakantiehuis in Pyrénées-Orientales

Ga lekker op vakantie naar de Pyrénées Orientales in Frankrijk. Wie de regio Pyrénées Orientales bezoekt, komt terecht in een mooi, afwisselend Zuid-Frans landschap. In het westen zorgen de vele zonuren voor groene hellingen in dit bergachtige gebied. In het oosten vind je een waar vakantieparadijs met heerlijke zandstranden aan de Middellandse Zeekust.

Uitzicht van een vakantiehuis in Pyrénées-Orientales

Populaire vakantiehuizen - Pyrénées-Orientales

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pyrénées-Orientales

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pyrénées-Orientales

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pyrénées-Orientales

Loading...

Steden in de buurt van je vakantiehuis in Pyrénées-Orientales

De vakantiehuizen in Pyrénées Orientales liggen dicht in de buurt van de grens met Spanje en dit is terug te zien de dorpen en steden hier. In Pyrénées Orientales is van alles te beleven. De regio grenst aan Spanje en dat kun je merken aan de Catalaanse leefstijl die ook aan deze kant van de grens merkbaar is.

Uitzicht van een vakantiehuis in Pyrénées-Orientales

Rivesaltes, Castelnou en Eus

Zo is een bezoek aan de stad Rivesaltes, bekend vanwege de heerlijke muskaatwijn, een leuk idee. Midden in de regio kun je twee middeleeuwse stadjes bezoeken: Castelnou en Eus.

Argeles-sur-Mer

Een leuke badplaats in Pyrénées Orientales om vanuit je vakantiehuis naar toe te gaan is Argeles-sur-Mer. Hier kun je zowel een ontspannen dag op het strand hebben als een sportieve dag met watersportactiviteiten. De karakteristieke straatjes, gezellige jachthaven en vele restaurantjes zorgen voor een afwisselende dag.

Perpignan

Perpignan ligt op slechts 30 km van de Spaanse grens, dus dat is Spaanse invloed hier duidelijk merkbaar. De stad is gelegen in de uitlopers van de Pyreneeën en mengt de Franse en de Spaanse cultuur.

Wat te doen in Pyrénées-Orientales?

Verblijf je in juli in een villa in Languedoc of een andere accommodatie dan pik je gelijk het modern muziekfestival mee. Veel bekende artiesten geven concerten tijdens dit festival.

Of maak er een actieve dag van en ga dag wandelen in de bergen. Wat je ook gaat doen, het is heerlijk om na een dag weer terug te komen in je vakantiehuis in Pyrénées-Orientales. Geniet van de lange zomeravond op je eigen terras of neem nog een verfrissend duik in je privé zwembad.