Vakantiehuis in Altavilla Milicia

Bezoek Italië met een vakantiehuis in Altavilla Milicia en geniet van een paar dagen rust op een geweldige plaats. Je kunt de belangrijkste natuurgebieden bezoeken, zoals de Capo Zafferano, of de meest culturele elementen van de stad verkennen.

Altavilla Milicia na wakacje

Populaire vakantiehuizen - Altavilla Milicia

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Altavilla Milicia

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Altavilla Milicia

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Altavilla Milicia

Loading...

Wat te doen in en rond Altavilla Milicia?

Als je niet veel tijd hebt om deze Siciliaanse stad te leren kennen, kun je een aantal van de belangrijkste belangrijke punten bezoeken, zoals Sanctuary Madonna della Milicia. Dit gebouw uit de 19e eeuw is niet erg groot, maar het is een van de eerste beelden die de bezoeker van Altavilla Milicia zal afnemen van zijn bezoek. Het bezit het werk van Bagnasco, een van de auteurs die verschillende culturen en schilderijen bekend heeft gemaakt in de Italiaanse cultuur.

Een andere plaats die je heel dicht bij de bestemming kunt bezoeken, is een museum dat gewijd is aan de ansjovis. Een van de belangrijkste visserijactiviteiten in dit gebied van Italië. De jongste kan leren hoe de industrie van dit maritieme product werkt.

Capo Zafferano is een van de mooiste delen van Sicilië waar je kunt genieten van de kustlijn. Het is een perfecte optie voor lange wandelingen terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht tijdens je vakantie in Italië in een vakantiehuis in Altavilla Milicia.

Typische gerechten met vlees of vis

Tijdens je vakantie in deze stad kun je de meest traditionele Siciliaanse keuken proberen. Het onderscheidt zich door variatie en er worden veel producten uit het land of de zee gebruikt.

De arancini zijn een van de bekendste recepten uit hun keuken. Het zijn een soort rijstballen die meestal vlees en een pittige saus bevatten. Er zijn veel soorten afhankelijk van hun vulling, maar de meest traditionele wordt gemaakt met heel zacht vlees. 

Als je meer een van vis houdt, wil je misschien de Cuscusu-trapani proberen. Het is een versie van de klassieke Arabische couscous die is gemaakt met zwaardvis en waarin de couscous is gegarneerd met tomaat, olijven en andere kruiden.