Vakantiehuis in Santa Croce Camerina

Santa Croce Camerina ligt in het zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië, in de buurt van de prachtige stad Ragusa en met uitzicht op het Kanaal van Sicilië. Het werd gesticht in 598 voor Christus, dus het heeft een zeer oude oorsprong! Naast de Italiaanse taal, wordt hier de zuidoostelijke variant van de Siciliaanse taal gesproken, die invloeden uit de hele Middellandse Zee heeft dankzij de centrale ligging. Terwijl gezinnen met kinderen verkoeling vinden op de mediterrane stranden op slechts tien kilometer afstand van je vakantiehuis in Santa Croce Camerina tijdens de hete zomermaanden, zullen cultuurliefhebbers een eindeloze selectie van duizenden jaren oude kerken en historische monumenten ontdekken.

location vacances santa croce camerina

Populaire vakantiehuizen - Santa Croce Camerina

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Santa Croce Camerina

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Santa Croce Camerina

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Santa Croce Camerina

Loading...

Bezienswaardigheden

Maar ook voor die bezoekers die iets nieuws willen ontdekken over de bestemming! In Santa Croce Camerina bewonder je al snel de Moederkerk. Deze is gebouwd in het belangrijkste monument van de stad, de kerk van Carmine, het Palazzo Comunale en nog veel meer!

Strandvakantie in de buurt

Heb je een paar dagen doorgebracht met het ontdekken van enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op het eiland en hunker je naar een ontspannen dag op het strand? Geen probleem, je vakantiehuis in Santa Croce Camerina ligt toch best nog in de buurt van verschillende stranden. Een vakantiehuis in Santa Croce Camerina is een perfecte keuze voor een ontspannen vakantie aan het strand, waar je kunt zonnebaden en duiken in het kristalheldere water. Het Italiaanse eiland Sicilië is vooral in dit land bekend als een ideale bestemming voor een lange zomervakantie. Omgeven door enkele van de mooiste stranden ter wereld, met afgelegen baaien waar je nog steeds een rustige plekje kunt vinden, is het eiland een droombestemming voor een perfecte vakantie tijdens het warme seizoen.

Het nabijgelegen strand van Marina di Ragusa trekt zowel toeristen als de lokale bevolking aan met zijn fijne zandstranden en mooie promenade, terwijl iedereen die een minder bezochte plek zoekt, net als in Pisciotto, precies goed is.

Vakantiehuis in Santa Croce Camerina huren

En zo vind je rondom je ​​vakantiehuis in Sicilië ontelbare manieren om van elke dag in Santa Croce Camerina een onvergetelijke ervaring te maken. Met je eigen vakantiewoning in Santa Croce Camerina verblijf je tussen de lokale bevolking in een gezellig dorp. Een dagje strand is natuurlijk ook mogelijk.