Vakantiehuis in Donnalucata

Donnalucata is een dorpje aan zee niet ver van Scicli, in de provincie Ragusa, in het prachtige Sicilië! Het is een plaats die al sinds de oudheid bevolkt is, al door de Feniciërs, en de oorsprong van zijn naam lijkt te zijn afgeleid van zijn oude bron. Beleef een heerlijke strandvakantie in Italië met prachtige stranden en schilderachtige landschappen met een vakantiehuis in Donnalucata.

Ferienwohnung in Donnalucata

Populaire vakantiehuizen - Donnalucata

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Donnalucata

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Donnalucata

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Donnalucata

Loading...

Hoe ontstond Donnalucata?

Door te kiezen voor accommodatie in Donnalucata, zult u in een historisch gebied wonen, omdat deze plaats al door Feniciërs werd bewoond.  Tijdens het Risorgimento werd Donnalucata de bevoorrechte haven voor contacten met Malta, en werd het een belangrijke zeevaartplaats. Tegenwoordig is het een belangrijke toeristische bestemming in Sicilië dankzij de prachtige stranden. Je hoeft tenslotte niet bang te zijn dat het massatoerisme je vakantie verpest op Sicilië op deze plek. Het kleine stadje heeft zijn Siciliaanse charme behouden.

Wat te doen?

De bedevaartkapel in het centrum is het kenmerk van Donnalucaty en tegelijkertijd de meest bezochte attractie van de kleine stad. Tijdens de ochtendwandeling door de stad geniet je van een cappuccino en een typisch Siciliaans ontbijt van Cornetto. Vakantie op Sicilië zal niet alleen een aangename reis zijn, maar ook een culturele ervaring die je nog lang zult bijblijven.

Ideaal voor gezinsvakanties

Donnalucata is een ideale bestemming voor gezinsreizen; eindelijk kun je ontspannen, languit op het zand liggen om te zonnebaden en spelen in het water met je kinderen! Als je ontspannen wilt overnachten in Sicilië, is vakantiehuis in Donnalucata de juiste keuze!

Vakantiehuis in Donnalucata huren

Je kunt kiezen voor een vakantiewoning of een iets kleiner appartement, een villa met een tuin of een vakantiehuis in Donnalucata met uitzicht op zee! Met NOVASOL zijn er veel mogelijkheden om in een comfortabele, rustige accommodatie te verblijven waardoor je je snel thuis voelt. Onze accommodaties zijn comfortabel en uitgerust met alles wat je nodig hebt om het beste uit je verblijf te halen. De particuliere vakantiehuizen in Donnalucata zijn vooral populair bij vakantiegangers die graag hun vakantie aan het strand doorbrengen. Huur een appartement op dit grootste Italiaanse eiland direct aan zee van waaruit je het strand te voet kunt bereiken.