Vakantiehuis in Menfi

Menfi in de provincie Agrigento ligt in het zuidwestelijke deel van Sicilië. Hier heb je niet alleen de Italiaanse Middellandse Zee aan uw voeten, maar ook talloze mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie onder de hoge Siciliaanse lucht in een levendige Italiaanse sfeer. Menfi, in de provincie Agrigento, ligt in de buurt van Porto Palo di Menfi, aan de zuidkant van West-Sicilië. Hier heb je de Middellandse Zee aan je voeten en alle mogelijkheden om een ​​aangename en ontspannen vakantie door te brengen met het strand, de zon en de prachtige Siciliaanse sfeer. Lig op het strand, op slechts een paar meter van je vakantiehuis op Sicilië , geniet van de zon en het heerlijke Italiaanse ijs. Als je een vakantiehuis of appartement in Menfi boekt, heb je veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen.

Vakantiehuis in Menfi

Populaire vakantiehuizen - Menfi

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Menfi

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Menfi

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Menfi

Loading...

Wat te doen?

Geniet van het goede weer in je vakantieparadijs in Menfi en verken het gebied. Als je een vakantiehuis of appartement in Menfi boekt, heb je veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen. In het westelijke deel van Sicilië wordt er herhaaldelijk gefocust op de oude wereld, want op alle heuveltoppen en heuveltoppen zijn overblijfselen van de Griekse of Romeinse tempels te zien, bijvoorbeeld in Agrigento, Selinunte en Segesta. Het gebied van Menfi is al sinds de oudheid bewoond en veel van zijn oude geschiedenis is bewaard gebleven. Er zijn vele attracties in de stad, waaronder de kerk van St. Antonius van Padua, verwoest door de aardbeving in 1968 en later bouwde de baron paleis Pignatelli, gebouwd door Diego Aragon Tagliavia en II de beroemde Zwabische kasteel, gebouwd in 1238 door Friedrich. Je kunt ook naar hartelust door de straten van de stad slenteren tijdens je vakantie in Menfi.

In de dorpen Sambuca di Sicilia of Lago Arancio worden bijvoorbeeld gerenommeerde wijnen geproduceerd, zoals de bekende rode wijn Nero d'Avola, waarvan je 's avonds ook kunt genieten op het buitenterrein van je vakantiehuis.

Vakantiehuis in Menfi huren

In de directe omgeving van het dorp Menfi vind je prachtige, goed onderhouden en smaakvol ingerichte vakantiehuizen. De locatie is ideaal voor diegenen die een ontspannen vakantie in de buurt van de zee willen doorbrengen, maar ook dit westelijke deel van Sicilië willen verkennen. Kom tot rust in een gezellig restaurant of café en proef Siciliaanse specialiteiten.