Vakantiehuis in Mazara del Vallo

Mazara del Vallo is een klein stadje op Sicilië, in de provincie Trapani om precies te zijn, met uitzicht op de prachtige Middellandse Zee. Het ligt op minder dan 200 km van de Noord-Afrikaanse kust. Het is een Siciliaanse stad met uitzicht op de zee aan de monding van de rivier de Mazaro, tussen Capo San Marco en Capo Boeo. Dit land heeft een prachtig panorama en een uitstekende locatie, die tal van recreatieve activiteiten biedt. Het stedelijke centrum is rijk aan geschiedenis en belangrijke monumenten, die het succes van de stad in de loop van de tijd hebben bepaald.

Mazara del Vallo

Historisch centum van Mazara del Vallo

Naast fantastische stranden en kristalheldere wateren waar je kunt ontspannen en zwemmen, biedt Mazara del Vallo ook veel dingen te zien in het historische centrum! Mazara del Vallo was een sterk multicultureel centrum en zijn kracht was zijn karakteristiek. Het historische centrum, de Casbah, is gerangschikt volgens de islamitische stedelijke verdeling: dit gebied is precies het toeristische centrum van de stad, waar tradities tot leven komen in een spel van kleuren en typische paradijselijke parfums. Het is omsloten door Normandische muren en heeft oude monumentale kerken, waaronder de kathedraal vanaf het Piazza della Repubblica, het Palazzo Vescovile en de overblijfselen van een aquaduct. Daarnaast is er ook de Normandische boog, wat overblijft van een kasteel. Daarnaast heeft Mazara del Vallo ook archeologische vindplaatsen, natuurgebieden en nog veel meer! Je zult je nooit vervelen tijdens je vakantie in Sicilië! Dit alles kunt je gemakkelijk bewonderen met een vakantiehuis in Mazara del Vallo! Mis Piazza della Repubblica, Piazza Mokarta en het jezuïetencollege niet. Het havenkanaal, het dichtst bij het eiland Pantelleria, is heel typisch en geliefd.

Centrum van Mazara del Vallo

Vakantiehuis in Mazara del Vallo huren

Kies voor een verblijf in deze geweldige stad voor een vakantiehuis in Mazara del Vallo. Onze vakantiehuizen in Mazara del Vallo van NOVASOL geven je een ontspannen vakantie! Bovendien zijn onze vakantiehuizen goed verbonden met de belangrijkste centra in de regio, zodat je gemakkelijk al je favoriete bestemmingen kunt bereiken. Er is ruimte voor het hele gezin en zelfs de hond.

Vakantiehuis in Mazara del Vallo