Vakantiehuis in Sciacca

Sciacca is een stad in de provincie Sicilië, een kuuroord en een fantastische badplaats als vakantiebestemming. Het is vooral bekend om zijn carnaval en zijn aardewerk. Deze toeristische bestemming ligt aan de kust van het Siciliaanse Kanaal. Er staat een actieve vulkaan die in de negentiende eeuw uitbarstte die een klein eiland vormde, het eiland Ferdinandea. De haven van Sciacca is een van de belangrijkste steden van Sicilië, met ongeveer 40.000 inwoners. Niettemin heeft Sicacca de charme van een Siciliaans dorp behouden. De directe ligging aan de Middellandse Zee in de provincie Agrigento is voorbestemd voor Sciacca voor de perfecte vakantiebestemming om een vakantiewoning op Sicilië te huren.

Vakantiehuis in Sciacca

Populaire vakantiehuizen - Sciacca

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sciacca

Loading...

Waarom is Sciacca een perfecte vakantiebestemming?

Sciacca is een perfecte bestemming voor diegenen die willen ontspannen, zowel voor degenen die graag wandelen en nieuwe plekken verkennen! Deze bestemming biedt zoveel te zien dat je je tijdens je vakantie in Sicilië nooit zult vervelen met een vakantiehuis in Sciacca!

Bezienswaardigheden

Onder de religieuze monumenten bevindt zich de kerk van Maria SS. del Soccorso, de kapel van San Giorgio dei Genovesi en de kerk van Sant'Antonio Abate. Daarnaast kun je Piazza del Popolo, Palazzo Bertolino-Tommasi, Castello Luna en nog veel meer bewonderen! De lijst van bezienswaardigheden is erg lang!

Vakantiehuis in Sciacca huren

We hebben talloze vakantiehuizen op de mooiste plekken van Sicilië . Sciacca is er zeker een van. Of je nu alleen naar Sicilië reist, met je gezin of zelfs op vakantie gaat met een grote groep van 10 personen. Het maakt niet uit; onze privé-accommodatie voldoen aan elke vraag.