Vakantiehuis in Custonaci

Custonaci is een toeristenoord in de provincie Trapani, aan de Siciliaanse kust. Custonaci ligt op een heuvel, 186 meter boven zeeniveau. Een deel van de stad Custonaci ligt in het natuurgebied Monte Bonnet, waardoor je van fantastische natuurlijke landschappen geniet tijdens je verblijf in Sicilië. Het mooie resort Custonaci ligt in het noordelijke deel van de westkust van Sicilië, tussen Trapani en Castellamare del Golfo. De regio heeft veel natuurlijke schoonheden en prachtige stranden voor. Als je je vakantie hier wilt doorbrengen, biedt een mooi appartement of vakantiehuis in Custonaci de oplossing.

Custonaci

Populaire vakantiehuizen - Custonaci

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Custonaci

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Custonaci

Loading...

Bezienswaardigheden in Custonaci

In Custonaci bevinden de grotten van Scurati, een nederzetting die teruggaat tot de prehistorie. Een andere bezienswaardigheid die je bezoekt met een vakantiehuis in Custonaci is het heiligdom van Onze Lieve Vrouw van Custonaci, die angstvallig een schilderij bewaakt in olieverf bewaakt op de VX eeuw panel. Hierop is te zien dat de Maagd Jezus probeert te voeden en werd de patroonheilige van deze stad, waar de cultus van Custonaci Madonna erg belangrijk is.

Vakantiehuis in Custonaci huren

Geniet van een unieke vakantie in Italië met een appartement of een vakantiehuis in Custonaci op Sicilië. De nabijheid van de Middellandse Zee is ideaal voor een dagje strand, terwijl de interessante steden op het eiland Sicilië de gelegenheid bieden voor spannende excursies. Een vakantiehuis in Custonaci is de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.