Vakantiehuis in Gioiosa Marea

Gioiosa Marea is een toeristische bestemming op Sicilië, niet ver van Messina. De naam is verbonden met een andere plaats, Gioiosa Guardia, die boven de berg Meliuso stond. Deze werd verlaten in 1783 als gevolg van een aardbeving en hongersnood die het jaar daarop plaatsvond; de inwoners stichtten vervolgens dit nieuwe land aan de kust, Gioiosa Marea, dat nu een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de provincie Messina is.

Vakantiehuis in Gioiosa Marea

Populaire vakantiehuizen - Gioiosa Marea

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gioiosa Marea

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gioiosa Marea

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Misschien wil je niet alleen op het strand zijn, maar ook de bezienswaardigheden in de omgeving verkennen? Dan is je appartement of villa in Gioiosa Marea het perfecte startpunt voor een verscheidenheid aan excursies. Natuurliefhebbers worden aangeraden om de Etna, de grootste vulkaan van Europa, te bezoeken. Dit ligt ongeveer 80 kilometer van Gioiosa Marea. Cultureel heeft Gioiosa Marea zelf veel te bieden. Hoogtepunten zijn de parochiekerk uit 1825, het Diocesane Museum en de ruïnes die dateren uit 800 na Christus. Wandel door het stadje en leer interessante feiten over de geschiedenis van Gioiosa Marea.

Vakantie aan zee

Met meer dan 10 kilometer kustlijn heeft Gioiosa Marea alles wat een strandvakantieganger zich maar kan wensen. Als je vooral op het strand wilt zijn, huur dan een van onze accommodaties in Gioiosa Marea direct aan het strand. Hier kun je bij het ontbijt genieten van het geluid van de zee. Overigens, een van de mooiste stranden in de regio is Capo Calavà. Het kiezelstrand valt op door de turquoise wateren.

Waarom een vakantiehuis in Gioiosa Marea huren?

De stranden van Gioiosa Marea hebben de reputatie mooi te zijn, met prachtige zonsondergangen en heerlijke gastronomie; het is een bestemming die in de harten van zijn bezoekers zal blijven. Met een vakantiehuis in Gioiosa Marea breng je een onvergetelijke en heerlijke vakantie door en geniet je van je welverdiende ontspanning in een vakantiewoning in Sicilië. Alle vakantiehuizen zijn goed uitgerust en liggen in een charmante omgeving.