Vakantiehuis Ameland

Ameland ligt in de Waddenzee voor de kust van Friesland. Op het eiland zijn veel vakantiehuizen en in de zomer overstijgt het aantal toeristen dan ook het aantal van 3000 eilandbewoners. Op een oppervlakte van 65 km2 kunnen liefhebbers van het strand hun hart ophalen, een groot gedeelte van de kuststreek bestaat uit zandstrand en dat zeer mooi en ook nog eens erg kindvriendelijk is. Geniet van je verblijf in Friesland in een luxueus vakantiehuis op het prachtige eiland Ameland.

vakantiehuis Ameland

Bezienswaardigheden vanuit je vakantiehuis Ameland

  • Verschillende musea: Bunkermuseum, Nobels Nostalgisch Museum....

  • Natuurcentrum Ameland

  • Vuurtoren Ameland

  • Koren- En Mosterdmolen de Verwachting

Wat kan je doen in het mooie Ameland?

Vanuit Holwerd ben je in drie kwartier met de boot op Ameland. U kunt er voor kiezen om de auto mee te nemen, maar als je zin hebt in een sportieve dag waarin je lekker uitwaait, dan staat gelijk als je van de boot komt de fietsverhuur voor je klaar! Twijfel niet langer, bekijk het 'vakantiehuis Nederland' aanbod op Ameland

Rust en ontspanning in Ameland

In de provincie en op de eilanden, waaronder Ameland, zijn activiteiten voor groot en klein. Je kunt er een fantastische vakantie beleven. De vakantiehuizen en vakantieappartementen op Ameland zijn er aangelegd met respect voor de natuur. In het NOVASOL-aanbod zitten accommodaties van hoge kwaliteit en je zult zich hier zeker niet opgejaagd voelen. Het vaak jachtige alledaagse leven maakt hier plaats voor rust en ontspanning.

Bezoek Dokkum

Als je een vakantiehuis op Ameland heeft, en het weer zit een dagje tegen, dan neemt u de boot naar het vaste land en brengt u een bezoek aan één van de Friese Elfsteden. Vanuit Holwerd bent je zo in Dokkum, en ook de hoofdstad van de provincie, Leeuwarden, is niet ver weg. Ook de stad Groningen, in de gelijknamige provincie, ligt op acceptabele afstand en zeer zeker de moeite van een bezoek waard.

Vakantiehuis in Ameland huren

NOVASOL heeft aanbod op het eiland zelf, maar het is ook heel geschikt om er vanuit je vakantieappartement of vakantiehuis in Friesland op het vaste land naar toe te gaan.