Vakantiehuis op Vlieland

Vlieland is een fantastische plek om vakantie te houden met het prachtige strand.  Het is één van de Friese Waddeneilanden en het is een heerlijke bestemming om eens lekker uit te waaien. Vlieland is eigenlijk een grote zandbak. Het grootste gedeelte van het eiland heeft duinen, die met hun zachte glooiingen de bezoeker de weg wijzen naar het strand. Aan de noordzijde van het eiland kun je van de Noordzee genieten, terwijl men op de zuidelijke kant in het kindvriendelijke water van de Waddenzee baden kan.

vakantiehuis Vlieland

Activiteiten en dagjes uit op Vlieland

Of je nu in een 'vakantiehuis Nederland' of vakantieappartement zit, overal zul je de rust van het eiland ervaren. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan 1 van de andere eilanden. Er vaart bijvoorbeeld een boot tussen Vlieland en Terschelling. Vanaf het vaste land zijn deze beide eilanden vanuit Harlingen te bereiken. Ben je vroeg en heeft u tijd over. Overweeg dan om deze leuke friese stad, één van de beroemde Elf Steden, te bezoeken. Het is een supergezellige havenstad met een binnenhaven met veel unieke gevels.

Daarnaast zijn er talrijke mogelijkheden om in aangename café’s, eethuisjes, op terrassen of in toprestaurants je culinaire behoeften te bevredigen. De stad heeft tevens een prima detailhandel, dit komt zeker ook door de duizenden toeristen die Harlingen jaarlijks bezoeken. Vier je vakantie in Friesland in een vakantiehuis of vakantieappartement op Vlieland of Terschelling, zet dan Harlingen ook zeker op je ‘to- visit-list’. Vanuit Harlingen is het tevens niet ver naar andere Friese steden zoals Leeuwarden, Franeker en Dokkum. Ook zeer de moeite waard om naar toe te gaan.

Vakantiehuis op Vlieland huren

Vlieland zul je zeker de rust vinden waar je naar op zoek bent. Met haar uitgestrekte stranden en dunbevolkte dorpskern kun je een heerlijk strandvakantie dichtbij huis ervaren. NOVASOL Vakantiehuizen bied je de beste vakantiehuizen aan op Vlieland in Nederland. Vlieland is een Waddeneiland. Het is bekend door zijn brede zandstranden, die geschikt zijn voor strandplezier. Het dorp heet het zelfde als het eiland, en heeft alle faciliteiten voor je vakantie. Boek een vakantiehuis in Friesland in ons mooie kikkerlandje en ontdek het eiland.