Vakantiehuis in Holten

In de prachtige omgeving van Holten is voor jong en oud ontzettend veel te beleven tijdens je vakantie. Met een eigen vakantiehuis als uitgangspunt, zul je de vrijheid op vakantie in een vakantiewoning in Overijssel meer dan ooit beleven. Heerlijk wandelen of fietsen door het Twentse landschap en het nationaal park “de Holterberg” behoort tot die mogelijkheden tijdens je vakantie in Holten. Daarnaast is het zeker de moeite waard te gaan kijken bij het Natuurdiorama op de Holterberg.

Vakantiehuis in Holten

Populaire vakantiehuizen - Holten

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Holten

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Holten

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Wanneer je op vakantie gaat in Holten kun je bij het VVV-kantoor informatie aanvragen over plaatselijke activiteiten en evenementen. Bij NOVASOL vind je het juiste vakantiehuis om te genieten met je gezin, familie of vrienden. In de directe omgeving van Holten maakt je je vakantie in Overijssel compleet door een pretpark of zwembad te bezoeken. In de buurt van je vakantiehuisje in Holten ligt bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn, het Dolfinarium in Harderwijk, het Noorderdierenpark in Emmen of de Apenheul in Apeldoorn. Geniet van de natuur rond het dorp Holten in Overijssel. 

Holten ligt in Overijssel, dat bekend is door zijn afwisselende natuur. Geniet van de heidevelden en de diepe naaldbossen, die rond dit mooie plaatsje liggen.

De streek rondom Holten heeft interessante activiteiten voor groot en klein. Hier vind je imponerende dierenparken, en je kunt er een paar rondjes maken in de attracties van de plaatselijk kermis. Zelfs al is het de natuur die de grote trekpleister is, zijn er hier veel andere onderwerpen.

Vakantiehuis in Holten huren

Een vakantiehuis in Holten biedt je de mogelijkheid om alles van het dorp te verkennen. Je zult deel van het idyllische en charmante dorp worden, als je de vakantiehuizen van NOVASOL huurt. Wij hebben vakantiewoningen in alle graden van luxe - en wij hebben heel zeker ook het huis voor jou. Uitstapjes met familie of vrienden maken gaat heel gemakkelijk vanuit een vakantiehuis. Je gaat genieten van een heleboel privacy en ruimte, zodat je echt ongestoord Holten kunt meemaken.