Vakantiehuizen in Den Ham

Bezoek Den Ham in Nederland, en je krijgt een vakantie waar je lang op kunt teren. Het fraaie en idyllische stadje Den Ham is een typisch Nederlands plaatsje. Hier vind je alles wat je met de naam van het land verbindt - een vriendelijke bevolking, mooie oude huizen, grachten en goede eetgelegenheden. Ontdek het mooie Den ham vanuit je eigen vakantiehuis in Overijssel!

Vakantiehuis in Vianden

Wat is er te doen in Den Ham?

Boek je een vakantiehuis of een appartement in de omgeving van Den Ham, dan ga je een mooie vakantie tegemoet. Je kunt in deze streek heerlijk fietsen en wandelen. Ook attractieparken als Slagharen of Hellendoorn zijn vanuit deze locatie goed te bereiken.

Ook als je een dagje bij onze Oosterburen wilt gaan kijken hoef je geen uren in de auto te zitten. Maar je kunt ook de keuze maken om een dag heerlijk in of rondom je vakantiehuis te verblijven en te genieten van elkaar, een goed boek, een lekkere fles wijn of een eigen bereid diner.

De vrijheid die een vakantiehuis in Den Ham biedt is zo divers. Of het nu in de winter behaaglijk bij de open haard is of in de zomer op het terras of balkon, je vermaakt je hier prima. Als je een stad in de provincie Overijssel wilt bezoeken dan zijn er ook voldoende mogelijkheden op dit vanuit je vakantiehuis te doen. Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer en natuurlijk ook Zwolle, de hoofdstad van de provincie, hebben elk zo hun eigen bezienswaardigheden en activiteiten. Ook voor liefhebbers van winkelen, horeca en cultuur biedt een verblijf in Den Ham of omgeving dus diverse mogelijkheden.

Jouw unieke vakantiehuis in Den Ham

Probeer eens iets nieuws. Met de exclusieve vakantiehuizen van NOVASOL in Den Ham ben je zeker dat u een fijne vakantie in Nederland heeft. Geniet van onze vakantiewoningen, en beleef de gezellige stad zelf. Den Ham ligt 15 km. van de grotere stad Almelo, waar je goede shoppingmogelijkheden heeft en verschillende uitstekende restaurants, musea en zelfs een pretpark. Samen hebben de twee plaatsen alles wat men zich wensen kan in zijn droomvakantie.

Het is met plezier dat NOVASOL Vakantiehuizen nu een vakantie aan je kan aanbieden in deze prachtige streek. Wij hebben persoonlijk gecontroleerd dat de woningen aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat de vakantie precies zo succesvol wordt als je verwacht. Een vakantiewoning in Overijssel is de perfecte locatie om de regio en Den Ham te ontdekken!