Vakantiehuizen in Kamperveen

Urlaub Kamperveen

Vakantiehuizen in Kamperveen

Sinds het jaar 2002 behoort Kamperveen tot de stad Kampen. Het is een plaats ten zuiden van de stad en een leuke omgeving om je vakantie in Overijssel door te brengen met je gezin, familie of vrienden. In 2002 zijn de gemeenten IJsselmuiden en Kampen samengevoegd, waardoor ook Kamperveen ertoe behoort.

Waar komt de naam Kamperveen vandaan?

Een leuk weetje is dat deze plaats haar naam ontleent aan een klei-op-veengebied uit de historie. je vakantie kunt je flexibel indelen wanneer je kiest voor een vakantiehuis in de omgeving van Kamperveen in Overijssel.

De drie gebieden in Kamperveen

Kamperveen is onderverdeeld in drie buurten. Zuideinde, Hogeweg en De Zande. Deze delen hebben alle drie een eigen identiteit binnen Kamperveen en heb je de mogelijkheid ze alle drie te ontdekken tijdens je vakantie vanuit een vakantiewoning in het Overijsselse Kamperveen. Zuideinde leunt op het nabij gelegen Oosterwolde terwijl De Zande van oudsher wordt gekenmerkt door zijn ligging aan de Hank. Dit is een zijtak van de rivier de IJssel.

Als je tijdens een vakantie in Overijssel echt wilt genieten van welverdiende rust in Nederland, dan ga je heerlijk met NOVASOL op vakantie in een vakantiehuis. Tijdens je vakantie in Overijssel heb je gegarandeerd een onvergetelijke tijd wanneer je kiest voor de vrijheid van een vakantiehuis. NOVASOL kan voldoen aan vele wensen. Alle vakantiehuizen in Nederland zijn gevarieerd in het aanbod, van eenvoudig tot de meeste luxe.

Afwisselende natuur

Neem je auto en ga richting Kamperveen. Deze streek is een overvloedshoorn met natuurbelevenissen, interessante dierenparken en niet in het minst een charmant dorp. Er is één gevaar om hier naar toe te gaan - je riskeert hier steeds weer naar toe te willen. De streek is bekend voor zijn afwisselende natuur, en je vindt hier ook interessante activiteiten voor groot en klein.

Vind een vakantiehuis in Kamperveen

Met de vakantiehuizen van NOVASOL in Kamperveen in Nederland krijgt je een fijne vakantie. Boek vandaag nog een vakantiehuis in Kamperveen, zodat je niet achter het net vist. Kamperveen is een klein dorp in het oosten van het land. Reserveer vandaag nog een van de uiterst luxe ingerichte vakantiehuizen van NOVASOL in Kamperveen. Wij hebben een rijke ervaring met vakantiewoningen in Overijssel, en wij staan er voor in dat alle huizen alles hebben wat je je maar kan wensen aan comfort en benodigdheden.