Vakantiehuis in Tubbergen

Tubbergen is zowel een dorp als een gemeente in het oosten van Nederland, in Overijssel. De regio is meerdere keren in het nieuws gekomen vanwege enkele schandalen die zich hier afspeelden. Laat u dat niet van de wijs brengen om geen vakantiehuis in Tubbergen te boeken, Tubbergen heeft geïnvesteerd om een leuke en gezellige gemeente te zijn. Dit vindt u terug op bijvoorbeeld de pagina van de gemeente. Up-to-date, met veel informatie en feiten over waar en hoe u het beste kunt genieten van de omgeving. De gemeente kwam vooral op gang door de zuivelindustrie, producten als kaas en melk. Leuk feitje: al in 1969 werd hier 30 miljoen liter melk verkaast.  Vanwege de toename van de hoeveelheden melk werd besloten meer met machines te werken waardoor de industrie nog steeds belangrijk is, maar niet meer de grootste werkgever in de omgeving.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Tubbergen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tubbergen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tubbergen

Loading...

Heerlijk eten en drinken

Tubbergen heeft de laatste jaren ontzettend veel geïnvesteerd om een aantrekkelijke plek te worden voor toeristen. De keuze voor een vakantiehuis in Nederland kenmerkt zich altijd door de variatie aan eten die er te vinden is. De verschillende restaurants die er staan bieden heerlijke gerechten. U moet dan denken aan vis en zeevruchten, barbecue, Europees of gewoon lekker Nederlands. In Ria’s Eetcafé vindt u heerlijke gerechten als Ria’s schnitzel, een schnitzel met champignons, ui, spek, ananas en gebakken ei of uiteraard heerlijke kogelbiefstuk. Als u wat deftiger wil eten heeft Tubbergen ook Droste’s herberg. Hier vindt u een Michelin ster restaurant waar de gerechten divers en leuk opgemaakt zijn. De recensies spreken voor zich: Een fijne, relaxte atmosfeer, heerlijke gerechten en originele en verassende maaltijden van hoog niveau. Het is divers, het is ontzettend lekker en met een vakantiehuis in Tubbergen eet u iedere dag de beste gerechten.

Genieten van de natuur met een vakantiehuis in Tubbergen

Dan het hoogtepunt van Tubbergen: de natuur. De vele heiden, wandelpaden, bossen, beekjes en fietsroutes zijn waarom u naar Tubbergen gaat. Enkele hoogtepunten zijn de Manderheide, de Vasserheide en het Dal van de Mosbeek. Trek de “steffel” maar aan, die gaat u zeker nodig hebben wanneer u in een vakantiehuis in Overijssel verblijft, en des te meer met een vakantiehuis in Tubbergen. De Manderheide is een gebied dat letterlijk bol staat van de historie: grafheuvels in overvloed en eveneens het laatste hunebed in Overijssel. De vele flora en fauna maken het gebied heerlijk om doorheen te wandelen of in te picknicken. U vindt via het wandelnetwerk Twente de verschillende wandelroutes door het gebied. De Vasserheide is een ander historisch heide- en bosgebied. Hier vindt u verschillende archeologische monumenten en andere historische vondsten. Nabij de Vasserheide ligt ook het Dal van de Mosbeek. Dit bijzondere gebied is afwisselend met een bronnenlandschap waar er nog maar weinig van over zijn in Nederland. De heiden en de beekjes wisselen zich af in Tubbergen. Soms lijkt het meer een moeras, dan staat u op een akker waarop u de gehele omgeving zien kunt. Een verblijf in een vakantiehuis in Tubbergen is ontzettend divers en er valt altijd voor iedereen iets leuks te doen. Na zo’n dag kunt u heerlijk bijkomen in uw vakantiehuis en genieten van het comfort die u ook in uw eigen huis zou vinden!