Vakantiehuizen in Twente

Tijdens je vakantie In Overijssel geniet je in de regio Twente van prachtig gekleurde bossen, historische boerderijen en weidse vergezichten. Het fraaie Twents coulisselandschap is het gehele jaar mooi om te bezoeken en een vakantiehuis in Twente bied je de perfecte uitvalsbasis.

Vakantiehuis in Twente

Populaire vakantiehuizen - Twente

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Twente

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Twente

Loading...

Ga op verkenning in Twente

Ontdek het Twents gastheerschap tijdens je vakantie in Nederland. Vanuit je vakantiehuis kun je kiezen voor een route per auto, fiets, of maak je wandelend een mooie tocht en beleef je de prachtige natuur in de omgeving. Tijdens  je vakantie in een vakantiehuis kiest je iedere zelf. Kook je heerlijk zelf of gaat je zich laten verwennen in een gezellig restaurant om aandacht te schenken aan de inwendige mens. De gastvrije Twentse gastronomie prikkelt graag je zintuigen tijdens je vakantie in  een vakantiewoning in Twente.

Wanneer je kinderen hebt en tijdens je vakantie in Overijssel iets voor hun wilt doen is er keuze volop. Voor alle leeftijden is er wat te beleven tijdens je vakantie in Twente. Wat dacht je van een museumbezoek met educatieve en actieve mogelijkheden of misschien gecombineerd met een bezoek aan een pretpark. In de buurt van je vakantiehuis in Twente is er vast en zeker keuze genoeg.

Natuur in Twente

Bezoek steden

Twente is een afwisselende streek met interessante steden in een fraaie natuur. Geniet van het charmante Twente met de comfortabele vakantiehuizen van NOVASOL. Er liggen drie steden om Twente heen; Enschede, Almelo en Hengelo. 

Ze hebben gezellige winkelmogelijkheden en musea, en activiteiten voor kinderen. Met de vakantiehuizen van NOVASOL heb je nu de mogelijkheid om in Twente te genieten. Hier in Nederland wisselen grote steden elkaar af met mooie natuur.

Geniet van de natuur

Behalve grote steden biedt een vakantiehuis in Twente de meest afwisselende natuur in het hele land. De streek wordt doorsneden door een rij heuvels, waarvan de hoogste de Tankenberg is, een populaire plek voor wandelaars. Er zijn ook heel veel heiden te bezoeken, of gewoon lekker door het bos te wandelen. Je kunt altijd kabelende beekjes en rustige plekjes te vinden voor een heerlijke picknick. Op vele plaatsen vind je mogelijkheden om te vissen, en je kunt minigolf spelen, baden en in het geheel genomen de bloemetjes buiten zetten in dit vakantieland.

Met de vele wandelpaden en prachtige bossen valt er elke dag een unieke wandeling te maken die zeker niet gaat vervelen. De heides tegen de grens van Duitsland zijn vaak erg leeg en zo kun je echt genieten van de natuur, zonder het geluid van anderen. Ook zijn vogels heel erg luid wanneer u in een vakantiehuis in Twente verblijft. Elke dag wordt u wakker onder het genot van een waar orkest van vogels, waarna er soms zelfs een fazant op uw terras verblijft. Veel meer natuur kan je je eigenlijk niet wensen. Ook het weer, de luchten, de natuur zelf, het is allemaal uniek en leent zich prima voor prachtige plaatjes.

Uitgaansleven

Het uitgaansleven in Twente is ook niet saai. Wanneer je tijdens je vakantie met vrienden of samen uit wilt gaan raden we u aan de regionale speciaal bieren te proeven in een willekeurige bar. Je kan ook uit gaan in een hippe club of een open air festival bezoeken in de festivalmaanden. Enschede vooral prijst zich om de vele uitgaansmogelijkheden waar je tot in de late uurtjes kunt genieten! Plezier genoeg tijdens je vakantie in Overijssel.

Maar ook Almelo en Hengelo lenen zich prima voor een avondje of meerdere avonden uit. Ook zit je zo dicht op de grens met Duitsland dat je prima even een avondje daar kunt gaan stappen om vervolgens weer in Nederland in slaap te vallen. Zo is een vakantiehuis in Twente ontzettend veelzijdig en zijn er meerdere plekken waar het uitgaansleven de moeite waard is. Alle moderne gemakken van huis, maar met dat beetje gezelligheid dat je alleen met een vakantiehuis in Twente kunt vinden.

Jouw vakantiehuis in Twente

Met onze vakantiehuizen ben je er zeker van precies die fijne vakantie te krijgen die je met goed recht verwacht. Wij staan er voor in dat alle huizen voldoen aan de hoge standaard die ons op ons gebied tot de leidende verhuurfirma in Europa gemaakt heeft. Geniet vanuit een vakantiewoning in Overijssel van het mooie Twente