search

Een vakantiehuis in Dueodde huren

Het zonnige eiland Bornholm biedt zich aan met het mooie Dueodde, een van de beste strandgebieden in Denemarken. Bij NOVASOL kunt u vakantiehuizen in Dueodde huren tegen betaalbare prijzen.

Dueodde is gelegen op de zuidelijke punt van Bornholm en doet, met het heldere zeewater en het witte strandzand, met recht een gooi naar de titel ' Beste strand van het land'.

Bij NOVASOL heeft u de keus tussen verschillende, prachtige, vakantiehuizen op het eiland Bornholm, een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Denemarken. Bent u op zoek naar aantrekkelijke vakantiewoningen, van goede kwaliteit, tegen een lage prijs? Neem dan contact met ons op. Samen vinden we het huis dat aan uw behoeften voldoet.

Vakantie in Dueodde

Dueodde is het meest beroemde strand op Bornholm. Het stuifzand, waarvan wel gezegd wordt dat 't het fijnste zand van de wereld is, vormt continue nieuwe duinen. De heldere en schone zee heeft vele zandbanken en is daarom zowel diep als ondiep dichtbij de kust.

Dit strandparadijs is kort gezegd de ideale plek voor een ontspannende vakantie met het hele gezin. Wilt u alles eens van boven bekijken? Neem dan de trap in de hoogste vuurtoren van het Noorden die vlakbij gelegen is. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over de Oostzee en de rest van het eiland. Als u genoeg heeft van het strand, kunt u ook de glasblazerijen en rokerijen inde omgeving bezoeken.

Viert u vakantie in Dueodde in een accommodatie van NOVASOL Vakantiehuizen, dan krijgt u daar zeker geen spijt van. Zeker als u een liefhebber van strandvakanties bent gaat u hier volop genieten. Maar Denemarken heeft meer te bieden dan alleen strand. Op het eiland Bornholm zelf, maar ook als u van het eiland af wilt zijn de opties legio. Een vakantie in Denemarken staat garant voor rust en natuur, maar als u de drukte van de stad zoekt, vindt u deze ook. En heeft u geen zin er op uit te trekken, dan relaxt u in uw vakantiehuis. De vakantiehuizen van NOVASOL zijn er in diverse grootte en ook qua voorzieningen heeft u vele mogelijkheden. Luxe of juist eenvoudig? In het aanbod van NOVASOL vindt u zeker uw ideale vakantiehuis of appartement. Met een binnenzwembad? Ook dan zit u bij NOVASOL helemaal goed.