search

Vakantiehuis in Somarken

Beleef de unieke vakantiestemming in Somarken, een van de beste vakantiegebieden in Denemarken. Somarken heeft bos, strand en een bijzondere atmosfeer te bieden. Alle ingrediënten voor een gezellige en ontspannen vakantie zijn aanwezig. Ben  u op zoek naar een plek om vakantie te vieren met het hele gezin, dan is Somarken de plek bij uitstek om naar vakantiehuizen te zoeken. 

Vakantiehuis in Somarken

 

Wat te doen in Somarken?

De stranden in Somarken zijn uitgestrekt en gevarieerd, met grote stenen in het water die door de kinderen als springplank gebruikt kunnen worden. De omgeving is prachtig met de begroeide duinen, bos en beschermde natuurgebieden. Er is ruimte voor de kinderen om te spelen terwijl hun ouders van een glaasje wijn genieten op het terras.

In de omgeving ligt een rustig vissersdorpje met een actieve vissershaven en een rokerij, waar de vangst wordt klaargemaakt en geserveerd. Andere attracties in de omgeving zijn de beschermde windmolen 'Slusegård' en het dorpje Pedersker. Dit mooie vakantiegebied is ook een prima uitgangspunt voor uitjes naar vele bezienswaardigheden op het eiland.