search

Vakantiehuis in Hohwacht aan de Oostzee

Hohwacht aan de Oostzee is een bijzondere bestemming voor een vakantie in Sleeswijk-Holstein. De unieke natuur nodigt uit voor wandelingen en fietstochten vanaf je vakantiehuis in Hohwacht, waar je geniet van verreikende uitzichten. Ontspan aan het prachtige zandstrand, bossen en natuurgebieden.

 

De charme van een schilderachtig vissersdorpje

Tot op heden heeft de badplaats met slechts 900 inwoners zijn oorspronkelijke charme als vissersdorp behouden. Naast de kleine huisjes met rieten daken, die direct aan de Oostzee liggen, zijn er ook genoeg luxe vakantiehuizen en hotel; alles is hier te vinden. Maar het mooie zandstrand en de vele bossen die Hohwacht omringen zijn een bezoek waard. Natuurgebieden en een beboste klif waarderen zeker de schoonheid van het landschap.

 

Wat te doen?

Tijdens een vakantie in een vakantiehuis in Hohwacht krijgen natuurliefhebbers waar voor hun geld. Vooral de kliffen bieden met het uitkijkpunt "Hohwachter Ausguck" een prachtig uitzicht op de Oostzee . Een andere grote attractie is de zogenaamde "Hohwachter-bot" - een zeeplatform dat vanwege zijn speciale vorm doet denken aan een platvis. Een wandeling door het natuurreservaat maakt deel uit van een vakantieprogramma, want de originaliteit van Hohwacht is een genot voor natuurliefhebbers.

Ook voor kinderen heeft het populaire vakantiebestemming Hohwacht-baai veel te bieden. The Pirate Camp ligt op slechts een korte afstand van het strand en biedt een spannende en liefdevol ontworpen game-belevingswereld. Vanaf daar kunnen de kleine piraten op ontdekkingstocht gaan en op zoek gaan naar schatten.

 En voor degenen die het stadsleven missen, is een reisje vanaf je vakantiewoning naar Kiel of Lübeck de moeite waard .

 

Vakantiehuis in Hohwacht huren

De appartementen en vakantiehuisjes in Hohwacht aan de Kieler-baai liggen meestal op loopafstand van de zee. Of het nu gaat om zandstrand, familiestrand of hondenstrand; de keuze in de omgeving is groot. In ieder geval is een vakantiehuis in Hohwacht de moeite waard om de diversiteit van deze rustige bestemming te leren kennen.