search

Vakantiehuizen in Pyrénées Orientales

Ga lekker op vakantie naar de Pyrénées Orientales in Frankrijk. U kunt de mooiste vakantiehuizen in Pyrénées Orientales huren bij NOVASOL - de perfecte basis voor uw vakantie. Wie de regio Pyrénées Orientales bezoekt, komt terecht in een mooi, afwisselend Zuid-Frans landschap. In het westen zorgen de vele zonuren voor groene hellingen in dit bergachtige gebied. In het oosten vindt u een waar vakantieparadijs met heerlijke zandstranden aan de Middellandse Zeekust.

Begin uw vakantie in Languedoc bij NOVASOL. Huur een van onze mooie vakantiehuizen in Pyrénées Orientales. Ons aanbod aan vakantiewoningen is groot en biedt vanalles wat, dus u zult moeiteloos een woning vinden die bij uw wensen past. Verwen uw gezin bijvoorbeeld eens met een huisje met eigen zwembad.

Op vakantie in Pyrénées Orientales

De vakantiehuizen in Pyrénées Orientales liggen dicht in de buurt van de grens met Spanje en dit is terug te zien de dorpen en steden hier. De zandstranden nodigen uit tot lange luier dagen. Of maak er een actieve dag van en ga dag wandelen in de bergen. Wat u ook gaat doen, het is heerlijk om na een dag weer terug te komen in uw vakantiehuis of appartement in Pyrénées Orientales. Geniet van de lange zomeravond op uw eigen terras of neem nog een verfrissend duik in uw privé zwembad.

Een leuke badplaats in Pyrénées Orientales om vanuit uw vakantiehuis naar toe te gaan is Argeles-sur-Mer. Hier kunt u zowel een ontspannen dag op het strand hebben als een sportieve dag met watersportactiviteiten. De karakteristieke straatjes, gezellige jachthaven en vele restaurantjes zorgen voor een afwisselende dag. Verblijft u in juli in een vakantiehuis of appartement in Pyrénées Orientales dan pikt u gelijk het modern muziekfestival mee. Veel bekende artiesten geven concerten tijdens dit festival.Boek daarom nu het vakantiehuis dat het beste bij u past in Pyrénées Orientales en het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.

In Pyrénées Orientales is van alles te beleven. Zo is een bezoek aan de stad Rivesaltes, bekend vanwege de heerlijke muskaatwijn, een leuk idee. Midden in de regio kunt u twee middeleeuwse stadjes bezoeken: Castelnou en Eus. De regio grenst aan Spanje en dat kunt u merken aan de Catalaanse leefstijl die ook aan deze kant van de grens merkbaar is.

NOVASOL Vakantiehuizen heeft veel ervaring met het verhuren van zomerhuisjes. We luisteren naar onze gasten en passen continu ons aanbod aan aan de wensen van onze gasten. U kunt online, op welk tijdstip u maar wilt, ons huizen bekijken en reserveren.