search

Vakantiehuis op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is één van de Waddeneilanden en behoort tot de provincie Friesland. Op dit eiland zul je zeker de rust vinden aan zee tijdens je vakantie in Friesland. Je kunt hier heerlijk uitwaaien en genieten van een strandvakantie dichtbij huis! Ontdek dit bijzondere eiland vanuit een vakantiehuis in Schiermonnikoog.

vakantiehuizen in Schiermonnikoog

De mooie natuur 

Aan de Noordzee vind je een breed wit zandstrand met ongelooflijk heerlijk zeewater. Aan de andere kant van het eiland kun je onbezorgd de kinderen laten zwemmen in het ondiepe water van Waddenzee. Naar het noorden toe vind je een natuurreservaat, dat een van Europa's belangrijkste broedplaatsen is voor trekvogels.

 

Activiteiten op Schiermonnikoog

Op het eiland aangekomen kun je gelijk een fiets huren om naar het dorpje Schiermonnikoog te fietsen. Bent u moe van de reis, dan kunt u er ook voor kiezen om met de bus of per taxi verder te reizen om je vakantieappartement of vakantiehuis in Schiermonnikoog te bereiken. Schiermonnikoog is ideaal voor vakantiegangers die rust zoeken. U vindt er op het eiland diverse afgelegen plekken. Badlaken mee en geniet van de zonnige momenten in de duinen of aan het strand.

Verlaat je het eiland en heb je nog wat tijd over, parkeer je auto dan in Dokkum en wandel dit verrassend leuke Friese Stadje in. Dokkum is bij de Elf Steden Tocht de laatste van de elf steden die de schaatsers aandoen om vervolgens wederom via Bartlehiem naar de finish in Leeuwarden te gaan. Ook als u vakantie viert in een vakantiehuis of in een vakantieappartement op het vaste Friese land, dan is het zeker de moeite waard om een dagje naar Schiermonnikoog te gaan. Geeft u de voorkeur aan een iets groter eiland. Rijd dan naar het iets meer westelijk gelegen Holwerd en neem de boot naar Ameland. Ook een prachtig eiland waar ook diverse vakantieappartementen en vakantiehuizen staan.

 

Jouw vakantiehuis op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een eiland in het noorden van Nederland. Schiermonnikoog is een parel voor wie strand, zon en een van de vakantiehuizen van NOVASOL wensen. Schiermonnikoog is een mooi Waddeneiland. Het is ook de naam van het dorp op het eiland. Wij hebben eindelijk de felbegeerde huizen te pakken gekregen, die wij nu onze vakantiegasten in Nederland kunnen aanbieden.Met deze vakantiewoningen in Friesland ben je er zeker van een fijne vakantie in Nederland te krijgen.

Wanneer je een woning huurt bij NOVASOL vakantiehuizen ben je er zeker van waar voor je geld te krijgen. Alle huizen worden nagekeken om er zeker van te zijn dat onze gasten precies dat krijgen wat ze wensen. De standaard ligt tussen de fraaie, maar meer bescheiden woning en het luxe huis met spa, pool en tennis in de achtertuin.