search

Vakantiehuis in Ommen

Ommen ligt in het populaire Vechtdal. mede daardoor wordt Ommen ook wel de Vechtdalstad genoemd. De vakantiebestemming is ideaal voor vakantiegangers die meer willen zien van het Vechtdal, maar ook houden van wandelen of gezellig iets willen drinken op een van de terrassen van het historisch centrum.

Ommen

 

Wat te doen in Ommen?

Met een vakantiehuis in Ommen bevind je je midden in de natuur, zoals bossen, heide, en vlak bij rivieren de Vecht en de Regge. Daar kan je geweldige wandelingen en fietstochten maken. Daarnaast zijn er een heleboel landgoederen en historische molens die een bezoekje waard zijn. Ook is Vechtdalstad het startpunt voor elk uitstapje. Neem vanuit hier de boot naar het dorp Dalfsen. Verder ligt de stad Zwolle op maar liefst 20 minuten rijden van je vakantiehuis vandaan.

 

Vakantiehuis in Ommen huren

Natuurliefhebbers voelen zich helemaal tijd met een vakantiehuis in Ommen. Door de unieke locatie van de vakantiewoning, tussen de locals, geniet je van een heleboel privacy en dus van een rustige vakantie. Een vakantiewoning in Overijssel in het dorpje Ommen is een unieke ervaring en een gemakkelijke vakantiebestemming voor een gezinsvakantie in eigen land.

Vakantiehuis in Ommen