search

Vakantiehuis in Vlissingen

Vlissingen is bij uitstek een geweldige vakantiebestemming aan de kust. Met een vakantiehuis in Vlissingen geniet je enkele dagen of zelf een week van deze mooie Zeeuwse badplaats.

Vlissingen

 

Wat te doen in de omgeving?

Vlissingen is de ideale bestemming voor om tot rust te komen aan de Nederlandse kust. Bezoek ook het Arsenaal, het Zeeuws martitiem MuZEEm, het bunkermuseum of Reptielenzoo Iguana. Vlissingen is interessant voor een dagje strand, maar ook voor een dagexcursie met de kinderen. Als je hier op vakantie bent, geniet je van de zonnigste stranden van Nederland.  Het enige echte stadsstrand van Zeeland is 4 kilometer lang. Je kunt kiezen tussen het badstrand, Nollestrand en Westduin.

 

Vakantiehuis in Vlissingen huren

Droom je van een luxe en zorgeloze vakantie  aan de Zeeuwse kust? Dan is een verblijf in een vakantiehuis in Vlissingen de juiste keuze. Wanneer je in een van de luxe vakantiehuizen verblijft, kun je het brede Noordzeestrand in een mum van tijd bereiken. Aan de rand van het stadje, maar ook aan de kust liggen appartementen en vakantiehuizen in Vlissingen die via NOVASOL gehuurd kunnen worden. De appartementen aan de kust van Vlissingen hebben tal van grote ramen die een duidelijk zicht mogelijk maken op de zee. Een vakantiehuis in Zeeland huren is een ideale manier voor koppels, gezinnen of groepen om van Vlissingen te genieten.

Vakantiehuis in Vlissingen