Vakantiehuis in Canyelles

Canyelles is een klein stadje dat behoort tot de regio Garraf. Met je vakantiehuis in Canyelles bij NOVASOL geniet je van je welverdiende familievakantie te genieten.

Vakantiehuis in Canyelles

Wat te doen in de omgeving?

Maak een wandeling door de steile en smalle straten van Canyelles en leer een deel van de middeleeuwse geschiedenis kennen. Vanaf je vakantiehuis in Canyelles bezoek je verschillende culturele en ecologische bezienswaardigheden. Bezoek het kasteel van Canyelles gebouwd in de 15e eeuw, een fragment van een oude muur met vijf kantelen en een ronde toren zijn bewaard gebleven. De kerk van Canyelles herbergt een grote klokkentoren met klok, gebouwd in de zeventiende eeuw, dit gebouw maakt deel uit van de bekendste plaatsen in Canyelles.

Viladellops ligt op slechts 3 kilometer van de stad. Een typisch Catalaanse boerderij waar u de kapel van Sant Joan de Viladellops van de twaalfde eeuw kunt bezoeken en kunt genieten van de wijngaarden en de natuur eromheen.

In de buurt kunt u het monumentale complex van Olèrdola bezoeken, dat deel uitmaakt van het archeologisch museum van Catalonië, een van de bekendste archeologische vindplaatsen in Catalauña.

Vakantiehuis in Canyelles huren

Boek je vakantiehuis in Canyelles bij NOVASOL en beleef een geweldige familievakantie. Het is een ideale bestemming om met kinderen te reizen vanwege de rust en de natuur die het kenmerkt.