Vakantiehuis in Pineda de Mar

Pineda de Mar is een stad die is gelegen tussen de Middellandse Zee en het natuurpark van Montnegre, dus het culturele, natuurlijke en gastronomische aanbod is zeer breed. De stad wordt beschouwd als een bestemming voor familietoerisme, dus het is de juiste bestemming voor een gezinsvakantie. De strategische locatie van je vakantiewoning in Pineda de Mar kan je naar steden zoals Barcelona of Girona leiden.

Vakantiehuis in Pineda de Mar

Populaire vakantiehuizen - Pineda de Mar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pineda de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pineda de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pineda de Mar

Loading...

Wat te doen?

Pineda de Mar is de perfecte bestemming voor diegenen die met hun gezin reizen. Het lange, brede zandstrand, de vele activiteiten voor kinderen en het prachtige klimaat zijn slechts enkele redenen waarom je je vakantiehuis in Pineda de Mar hier zou moeten huren. Je kunt kennismaken met de vele boerderijen in de gemeente Pineda. Ze zijn van historisch en architectonisch belang. In San Pedro de Río is de originele romaanse structuur nog steeds behouden. Het is een kerk van de gemeente Tordera die is gekoppeld aan de parochie van Pineda de Mar. Op de hellingen van het natuurpark van Montnegre, op de top van de heuvel van Montpalau, kun je de ruïnes van het oude kasteel van Montpalau bezoeken, een oud middeleeuws fort waarvan overblijfselen van zijn geschiedenis zijn overgebleven.

Vakantiehuis in Pineda de Mar huren

Tegenwoordig is Pineda de Mar een van de meest bezochte vakantiebestemming in de omgeving. Als je de Costa Brava wilt leren kennen door op een van de meest aanbevolen locaties in de omgeving te verblijven, boek je vakantiehuis in Pineda de Mar bij NOVASOL en geniet van een vakantiehuis in Catalonië dit vakantieseizoen. Veel van onze vakantiehuizen in Pineda de Mar hebben een uitzicht over de zee. Je geniet van het uitzicht op de kust aan de ene kant en de bergen aan de andere kant.