Vakantiehuis in Malgrat de Mar

Vanwege de ligging wordt Malgrat de Mar het grootste deel van het jaar gekenmerkt door een zeer aangenaam klimaat.  Hierdoor is Malgrat de Mar voor veel vakantiegangers de beste bestemming voor een weekje weg met kinderen. Velen kiezen dan voor een vakantiehuis in Malgrat de Mar om van het strand, de stad en de omgeving te genieten.

Vakantiehuis in Malgrat de Mar

Populaire vakantiehuizen - Malgrat de Mar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Malgrat de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Malgrat de Mar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Malgrat de Mar

Loading...

Wat te doen?

Wanneer je je vakantiehuis in Malgrat de Mar bij NOVASOLboekt , raden wij je aan te genieten van een zonnige dag en familiestrand op de prachtige plekken die de Costa de Barcelona biedt. Er zijn meer dan 4,5 km stranden om te zonnen, te spelen met het zand en te zwemmen. De stranden van Malgrat de Mar zijn zeer goed uitgerust. Ze hebben bewakingsdiensten en strandwachten, loopbruggen voor mensen met beperkte mobiliteit, douches en afvalbakken.

Macià Park is het park met gigantische sculpturen. Het is omheind en garandeert daarom de veiligheid van kinderen. Het heeft multifunctionele ruimtes en ruimtes zoals een sportterrein, picknickplaats, speeltuin en een amfitheater.

Malgrat de Mar is een vlakke gemeente en daarom is het heel aangenaam om door de straten te lopen. Er is slechts één verhoogd gebied en het is de Cerro de Castell. Het bevindt zich in de oude stad en verbindt het centrum via een schuine lift.

Vakantiehuis in Malgrat de Mar huren

De locatie van je vakantiehuis in Malgrat de Mar  is perfect omdat het tussen de zee en de landbouwvlaktes van Pla de Grau ligt.Op deze plek geniet je van mediterrane gerechten, van de meest traditionele tot de meest innovatieve.  Met een vakantiehuis in Catalonië in deze streek beleef je een onvergetelijke en comfortabele vakantie.